• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere update

Status
    Not open for further replies.

Denis Olar

User
    Player
     * Nick-ul tău: IonCuChelie

* Propunere: Sa se adauge cateva mape noi ( sa se pastreze cele actuale,sunt dementiale ) , la finalul meciului cand mai sunt doar cativa hideri,seekeri incep sa iasa,asa ca la ultimii 5 hideri omorati sa primesti 30 coins pentru final kill ( asa meciurile s-ar juca pana la capat )

un parkour ceva mai customizat si interesant in spawn ( ca cel de pe buildbattle ) si schimbarea sau cateva modificari spawnului actual , sa se adauge mai multe perks si mai multe special blocks , sa se adauge premii pentru top wins sau top coins ( ca jucatorii sa joace pana la final ).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar readuce po*Cenzurat*ritatea sectiunii.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca sectiunea hide and seek a dat dovada ca poate sa fie po*Cenzurat*ra si distractiva, jucam cu prietenii mei in toamna lui 2020 si muream de ras,era una din sectiunile noastre preferate cu peste 60 de jucatori,acum sectiunea este la pamant si niste update-uri interesante ar putea s-o salveze.

* Subserver: Hide and seek

* Alte precizări: Multumesc ca ati citit tot si sper sa va da-ti cu parerea ca propunerea sa iasa in evidenta in ochii administratiei.

larisabts

User
    Player
    Buna, IonCuChelie !

Ideile pe care le-ai dat mai sus, s-ar fi adaugat oricum la noul update care va urma. Dar oricum, sunt niste idei foarte bune care vor readuce sectiunea la viata ! 

Din partea mea vei avea :pro: .

AndreeaTL

User
    Player
    Salut,multumim pentru ca ti-ai luat din timp pentru a veni cu o propunere pentru sectiunea noatra.
    Imi plac ideile tale, mi se par interesante mai ales acea cu premii pentru top uri. Sa speram ca la wipe sa se adauge si sa fie mai mult mai po**Cenzurat**ta sectiunea. 
    de la mine ai :pro:

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Buna Ion,

Propunerile tale sunt foarte bune si deja acestea sunt pe lista de asteptare de ceva vreme. Va urma un update al sectiunii si multe lucruri vor fi schimbate, adaugate si imbunatatite! Cu totii speram sa se intample acestea cat mai curand! Multumim pentru efortul depus si interesul de care ai dat dovada pentru aceasta sectiune! Tine-o tot asa, o zi buna in continuare!

:pro:​

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Asa cum s-a spus si mai sus, unele dintre sugestiile tale sunt deja acceptate si se vor implementa la viitorul update. In meciurile in care la final sunt multi hideri ramasi, seekerii renunta si ies din arena. In cazul in care gasirea ultimilor 5 hideri ar da 30 de coins, seekerii nu si-ar mai pierde speranta atat de repede si cel mai probabil se vor ambitiona. Imi place mult aceasta idee si imi doresc sa se adauge cat mai curand. De la mine ai 

:pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, Denis! Iti apreciem efortul depus pentru aceasta comunitate.
    Propunerea in sine nu va fi aplicata, dar este destul de buna. Daca vrei sa continui cu aceasta propunere, poti face un alt topic legat de aceasta.

Topic inchis pentru a evita Necro-Post.

:tc:

Status
    Not open for further replies.