• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Vanilla

Status
    Not open for further replies.

Void

User
    Player
    * Nick-ul tău: tudoreal

* Propunere: Sa se adauge o noua sectiune Vanilla doar cu /sethome /home /help /tell /r /msg /helpop /spawn si /warp daca vor fi warpuri de genul Warp Info,pvp si eventual un sistem de /trade ca sa nu existe scammeri SI sa nu primesti nimic cand votezi, pur si simplu sa votezi pentru vote-uri pentru cerere helper/mod si up dupa, deci nu va fi o problema oricum mai nimeni nu se foloseste de key-urile alea useless care iti ocupa mult din timp ca sa deschizi doar una pentru un nimic, ma rog, daca ar fi vote crate-urile pe Vanilla nu ar fi ok pentru ca nimicul de pe survival classic inseamna o avere pe Vanilla.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : 100% Vor veni jucatori noi, eu chiar mi-as dori sa joc un survival vanilla pe serverul meu preferat dar nu e posibil! trebuie sa ma duc pe alte servere ca sa pot juca, servere oribile, asta e genial si de aceea mi-as dori aceasa sectiune aici, ca sa ma pot juca cu prietenii fara /shop fara economie si alte chestii, doar prin tradeuri cu jucatorii.. "Dau 2 carti mending pe X diamante" .. ar fi mult mai hard minecraftul asa.. cel classic e usor rau de tot, mai ales daca votezi mult primesti o tona de bani acolo pe prima intrare.. + survivalul explorer e suuuuuper simplu, primesti bani in *Cenzurat*ie din questuri..

* Subserver: Vanilla

* Alte precizări:  Exact asa cum exista Survival Explorer si Survival Classic mi-as dori sa existe si Survival Vanilla (exista anarchy dar acolo ai voie cu hack si e spam injuraturi hackeri etc.)

Sper sa fie adaugat, chiar imi doresc sa ma joc un vanilla alaturi de niste prieteni.. daca votati contra va rog sa dati niste motive care sa ma faca sa va dau dreptate ca chiar nu este o idee buna iar daca spuneti ca vor fi multi hackeri va fi STAFF ACOLO daca e se va adauga, cand ma voi intoarce in staff imi voi muta modul aici daca e posibil

Multumesc.

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ai mai facut propunerea asta , si a fost respinsa. 

Nu inteleg de ce ai mai facut-o ai :contra:  

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: mie imi place a mai facut odata dar e un pic mai diferita propunerea si mai interesanta .

Haxy

User
    Player
    Sunt deja 2 Survival-uri..

Nu cred ca mai are rost sa mai fie adaugat inca unul!

:contra:

xGoldenBoy.

User
    Player
    cum a spus si Ironis, avem deja 2 sectiuni de survival :contra:

Status
    Not open for further replies.