• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere War Event

Status
    Not open for further replies.

ThymeWarp28

User
    Player
    * Nick-ul tău:ThymeWarp28

* Propunere: sa se adauge la War Eventul zilnic de pe server,comanda /disguise,ca jucatorii,membrii staff,sau macar Managerii/Administratorii,sa se poata bucura de joc,fara a-si lua target de la ceilalti playeri

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine,playerii putanduse bucura de joc fara frica de a lua target

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece playerii se pot bucura de eveniment fara a lua target

* Subserver:War Event

* Alte precizări:prin disguise ma refer la un nickname si skin diferit

Last edited by a moderator:

Fadded.

User
    Player
    Salut, propunerea ta este foarte interesanta. Cel mai enervant lucru este sa iti iei target, iar comnda /disguise te ajuta foarte mult.

:pro:  

Danuq1w2e3

User
    Player
    Salut ThymeWarp28, imi place propunerea ta si ar fi super daca s-ar adauga.

StefiMwR

User
    Player
    Salut , ideea ta suna foarte bine ! Sunt sigura ca nimeni nu suporta target ul :pro:

AdmiralPanch

User
    Player
    Salut,

Propunerea ta este una foarte buna, deoarece este enervant sa ti iei target, sa stea cineva in spatele tau pana se da pvp on, doar pentru ca te cunosc sau au ceva cu tine. Prin urmare de la mine ai:

StratonZ

User
    Player
    Salutare! Propunerea ta este una foarte buna, comanda disguise ar fi extrem de folositoare in special pentru staff, multi jucatori dand target doar pentru simplul fapt ca au o anumita antipatie pentru cei cu acest grad. Nimeni nu suporta targetul, ca urmare, votul meu este :pro:

GodBoy1432

User
    Player
    Salut.Propunerea ta este chiar interesanta. Cred ca s-ar putea baga acest lucru care chiar ar ajuta.Sunt playeri mai buni sau mai **hateuiti** care primesc tot timpul target.Daca ar avea cum sa se ascunda ar fi chiar foarte bine.Deci , cu toate cele spuse, votul meu este :pro: .Succes.

MaloneL

User
    Player
    Salut!
    Propunerea ta primeste :pro: de la mine, deoarece toata lumea uraste sa primeasca target si cred ca asa se va scadea din numarul de jucatori toxici.

Gabrihell_Jf

User
    Player
    Salut !

De la mine ai :pro:  deoarece imi place idea ta si jucatorii s-ar bucura de joc fara sa primeasca target. 

Status
    Not open for further replies.