• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere zona de spectate [Factions]

Status
    Not open for further replies.

Bw_King

User
    Player
    * Nick-ul tău: Bw_King

* Propunere:  Propun ca pe serverul de Factions la warp pvp ,deasupra stratului de bariere invizibile sa fie flat(fara copaci/constructii) iar donatorii sa aiba acces acolo sus sa poata filma/urmarii hackerii .Acest subiect a fost dezbatut pe server iar vipera23 si SenaxRO au spus ca vor alege o solutie .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Donatorii nu s-ar mai plage sa sunt lovite cu arcul in timp de stau cu /fly si NU fac pvp .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Donatorii ar putea filma linistitie hackerii si ar putea spectata fara deranj.

* Subserver: Factions.

* Alte precizări:   Cateva poze, cred ca ati inteles. http://imgur.com/a/ugLS2

Multumesc pentru timpul acordat.

Ps:Cei care vor aduce playeri acolo sus care nu au grad vor primi remove/downgrade

Bw_King

Last edited by a moderator:

MultiPlex

User
    Player
    :pro: Dupa parere mea zic ca este o propunere destul de buna asa ar putea sa se uite si playerii la pvp-urile de pe server.

HURGET

User
    Player
    Sunt de acord, avand in vedere faptul ca si eu am grad de donator si intampin probleme in surprinderea jucatorilor cu hack!

:pro:

F0r3st

User
    Player
    Ideea este super bunade la mine ai un mare :pro:

(cer drepturi de autor :) ) )

kirito990

VIP
    VIP
    Ar fi destul de folositor sa primeasca si ceilalti playeri acces acolo

qFrost

Helper Survival 1.9
    Player
    Acest lucru ar trebuii mai pe la toate sectiunile 

xCosty

User
    Player
    este o propunere buna , ar fi bine daca ar fi asa pe toate sectiunile

Bw_King

User
    Player
    * Nick-ul tău: Bw_King

* Propunere:  Propun ca pe serverul de Factions la warp pvp ,deasupra stratului de bariere invizibile sa fie flat(fara copaci/constructii) iar donatorii sa aiba acces acolo sus sa poata filma/urmarii hackerii .Acest subiect a fost dezbatut pe server iar vipera23 si SenaxRO au spus ca vor alege o solutie .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Donatorii nu s-ar mai plage sa sunt loviti cu arcul in timp de stau cu /fly si NU fac pvp .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Donatorii ar putea filma linistiti hackerii si ar putea spectata fara deranj.

* Subserver: Factions.

* Alte precizări:   Cateva poze, cred ca ati inteles. http://imgur.com/a/ugLS2

Multumesc pentru timpul acordat.

Ps:Cei care vor aduce playeri acolo sus care nu au grad vor primi remove/downgrade

Bw_King
    Prima data am scris "Gradele" , apoi am schimbat cu "donatorii" si nu am mai modificat acordurile

Status
    Not open for further replies.