• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere

Status
    Not open for further replies.

Frazeeeer

User
    Player
     * Nick-ul tău: 16_Frazer_16

* Propunere: Ca pe assassins sa se adauge jail , deoarece lumea campeaza . cand sunt mai multi playeri , langa spawn ( https://imgur.com/a/lVIvi )

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : foarte bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru evitarea plangerilor de catre playerii mai putin echipati , care mor din cauza alora mai avansati

* Subserver: Assassins

* Alte precizări: -

ImAGodDemon

User
    Player
    :pro: Deoarece cum ai zis și tu, playeri neechipati/noi încerc sa iasă din spawn, dar ceilalți ii omoară campanie. 

iN00dles_

User
    Player
    :pro:  

Nicolae

User
    Player
    Mi se pare o propunere foarte buna deoarece foarte multi campeaza la spawn pentru a farma kill-uri. O propunere foarte buna :pro:

AndreZisMessi

User
    Player
    Salut.

Propunerea cred ca este eficienta, deoarece dupa cum s-a spus si mai sus, multi playerii care vin incearca joace assassins si sunt omorati de acei playerii care au deja foarte multe iteme op si cred ca asta ar aduce si cresterea de playerii la Assassins.
    De la mine ai un mare :pro:  

Status
    Not open for further replies.