• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere

Status
    Not open for further replies.

69Ocean699

User
    Player
    Nick-ul tău:69Ocean69

* Propunere: Eu as propune sa se bage top kils

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : pai cu top kils eu as zice sa fie playeri mai activi la pvp si pentru faima de exemplu eu am 1232 kils cu ce ma ajuta>? nu vede nimenea

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :utila sa fie playeri mai activi 

* Subserver:survival 1.12

* Alte precizări:  nimic

xShadowC

VIP
    VIP
    Player
    Ar merge sa fie adaugata aceasta comanda, asa playeri s-ar juca mai mult ca sa ajunga cat mai "faimosi" cum zici tu.

:pro:  

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta mi se pare una buna,deoarece multi playeri adora sa se joace pe minigame-urile noastre (indiferent daca este Skyblock sau Skywars) pvp.Acest lucru

cred ca i-ar ambitiona sa fie in acest top si,cum ai spus si tu,mai cunoscuti de jucatorii server-ului.Votul meu este:

:pro:  

CallMeGhosty

VIP
    VIP
    Pro.

Ar motiva playerii sa faca mai multe kill-uri si ar deveni un fel de concurs.

HAWK

User
    Player
    pro, deși nu prea cred că ar ajuta.

Status
    Not open for further replies.