• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere

Status
    Not open for further replies.

Cloacks

User
    Player
    * Nick-ul tău: Sinistre

* Propunere:  Să se aduage pe skywars  : normal mode team , solo , insane mode team , solo si să se adauge acel perk care iti da strenght dupa ce omori pe cineva  plus ca sa se adauge ranked mode si sa se aduage un score board in dreapta si sa se adauge mai multe mape noi sincer eu m-am saturat de astea plus ca sa nu mai fie peste tot armurii foarte op sa fie normale ca pe hypixel ar fii foarte tare,

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ceea ce am spus acolo sus eu cred ca esti chiar o propunere buna plus ca ar face jocul mai atractiv.

* Subserver: Skywars

* Alte precizări:   Sper să fie acceptat , pentru ca esti o idee chiar foarte buna si nimeni nu s-a gandit la o asemenea propunere.

Last edited by a moderator:

CrysTyRo2

User
    Player
    * Nick-ul tău: Sinistre

* Propunere:  Să se aduage pe skywars  : normal mode team , solo , insane mode team , solo si să se adauge acel perk care iti da strenght dupa ce omori pe cineva  plus ca sa se adauge ranked mode si sa se aduage un score board in dreapta si sa se adauge mai multe mape noi sincer eu m-am saturat de astea plus ca sa nu mai fie peste tot armurii foarte op sa fie normale ca pe hypixel ar fii foarte tare,

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ceea ce am spus acolo sus eu cred ca esti chiar o propunere buna plus ca ar face jocul mai atractiv.

* Subserver: Skywars

* Alte precizări:   Sper să fie acceptat , pentru ca esti o idee chiar foarte buna si nimeni nu s-a gandit la o asemenea propunere.
    E chear o parere buna 

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta o consider una buna,deoarece si in trecut existau aceste doua tipuri (normal si insane solo/team) si chiar erau foarte multi jucatori.Consider

ca implementarea acestor plug-in-uri de joc ar aduce mai multi jucatori server-ului nostru.De asemenea,sunt de acord si cu strength dupa ce omori pe cineva,dar sa coste mai mult.Acest lucru

l-am mai vazut pe servere mai mari (nu din Romania) si  este interesant.Votul meu este:

:pro:  

MultiPlex

User
    Player
    Din punctul meu de vedere aceasta propunere este care ar ajuta server-ul in bine si ar face playerii mai bucurosi

Vote-ul meu : :pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    Imi place idee ta :pro:

bixboxamigos

User
    Player
    :pro:

O idee foarte buna !

Status
    Not open for further replies.