• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere

Status
    Not open for further replies.

Cloacks

User
    Player
    Nick-ul tău: Sinistre

* Propunere:  Să se aduage insane mode , team  . solo / normal mode . team . solo , acel perk care iti da strenght dupa ce omori pe cineva  si cand incepi un meci in arena sa  arate pe ecran 5 , 4 , 3 , 2 ,1  ar arata mai frumos , mie sincer nu imi place in chat . si cand esti in  intr-un party cu cineva pe team sa te bage fix cu playerul din party pentru ca e nasol ca daca esti cu el in party sa te dea cu altcineva + ca sa se adauge kill effects + dance win effect + sa se adauge mape noi,  sincer m-am saturat de cele vechi,  înainte erau mai multe,  dar acum nu mai sunt și nu stiu de ce.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Skywars ar fii mult mai jucat.

* Subserver: SkyWars

* Alte precizări:  nimic.

TheUnknownGa

User
    Player
    Foarte interesanta idea ! Arenele noi , perk-urile chiar ar fii bine venite pe Skywars-ul nostru , mai ales ca asa playerii se vor juca mult mai mult. :pro:​

SanduK

Loyal
    VIP
    E o idee buna ai un :pro:

xValix10

User
    Player
    o idee buna

:pro:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Sincer , nu vad ca ar fii o idee foarte luminata , bine gandit . Dar asa aglumeram serverul cu ogramada de moduri.

:contra:

knothegud

User
    Player
    @OffTopic

Nu înțeleg de ce dați contra sau pro fără să argumentați. 

'* NU aveți voie sa dați reply la propuneri fără să argumentați  alegerea făcută -  warn 10%'

MultiPlex

User
    Player
    Din punctul meu de vedere aceasta este o propunere buna pentru server-ul nostru deoarece se vor strage playerii noi pentru a juca si acest mod-uri.

Vote-ul meu:  :pro:

Status
    Not open for further replies.