• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere

Status
    Not open for further replies.

Sos

User
    Player
    Nick-ul tău:Royal_King

* Propunere: Propunerea mea as vrea sa fie aplicată pe toate  secțiunile.In ultimul timp vad multe cuvinte toxice care nu prea îmi plac si as vrea sa dispară!Cuvintele:jeg,noob,slab,*Cenzurat*,tu ești un bălegar etc..Aceste cuvinte as vrea sa fie sancționate cu mute 30 minute.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Am putea sa facem chat-ul mai curat și să nu mai fie atâtea cuvinte toxice.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Cum am spus și mai sus am putea face chat-ul mai curat .

* Subserver:Nu înțeleg acest cuvânt așa că nu scriu nimic.

* Alte precizări:  Nu

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Slab eu zic ca nu este un cuvant asa rau, poate esti slab la pvp/build. Daca aceasta persoana nu te cunoaste real life, nu cred ca o sa te faca Slab :pro:  pentru restu si :contra:  pentru slab

';

qPandaa_

User
    Player
    Nu inteleg ce vezi tu “toxic” in a face pe cineva slab sau noob. Cat despre “jeg”, este jignire si se sanctioneaza deja cu 30 de minute. 

Unde e rostul propunerii? 

:contra:

PirateHawk.

User
    Player
    "jeg" se sancționează deja pentru ca este jignire. Slab sau noob nu este.

:contra:

mihaaiiii

Developer
    Developer
    Salut, cei din staff se ocupa de chat! Daca s-ar adauga vreun plugin care sa dea mute la jucătorii care spun astfel de cuvinte, cred ca mai bine de jumatate din server ar avea mute! 

Raspunsul meu este  :contra:

_Alysa

User
    Player
    Salut, deja se sancționează pentru „jeg” dar în rest nu văd de  ce s-ar sancționa. Cuvântul ”slab” și ”noob” nu mi se par jignitoare, având în vedere că ”noob” inseamnă un jucător începător la un joc/meserie etc. Oricum, poate tu o consideri și o iei ca o insultă, dar dacă nu știai ai comanda /ignore care te ajută să nu mai vezi mesajele de acel player.... În opinia mea, cred că, cuvântul ”slab” nu mi se pare o jignire.

Contra.

Status
    Not open for further replies.