• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere

Status
    Not open for further replies.

zuev.vasile@

User
    Player
    Nickul-tau:Juzoo

Propunere:Sa se adauge o noua comanda care poate fi folosita doar prin cate voturi ai sau ce fel de grad de donator sau de staff.Comanda ar fi /v adica v de la vault un invetar bonus la fiecare 20 de voturi sa se adauge cate unul.

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Cred ca play-eri (jucatori) ar vota si mai mult pentru vaulturile acestea si nu doar pentru chat.

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Comunitatea ar avea mai multe voturi.Si ar fi mereu in top servere non-premium.

Subserver: SkyBlock ,Surival ,Factions(Toate sectiunele care sunt pe mod surival)

Alte precizări:N-am alte precizari.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Imi place propunerea ta , dar daca este sa primeasca o comanda , sa fie la 100 de voturi , deoarece ei se vor opri la 20 sa primeasca aceea comanda.Mai bine sa prelungim suma de voturi necesara pentru a primi o comanda in plus.
    :pro:

AlinFTW10

User
    Player
    Buna propunerea ta cred ca este potrivita deoarece ar face jucatorii sa voteze din ce in ce mai mult serverul pentru aceste premii .Insa comanda ./v exista asa ca ar trebui sa fie adaugata sub o alta forma .

Votul meu este :pro:

Geaniina03

User
    Player
    O propunere interesanta. Nu doar ca playerii ar beneficia de pe urma votului, dar i-ar motiva sa voteze cat mai mult.

:pro: XOXO.

#TitaniuMark

User
    Player
    Ar motiva jucatorii sa voteze mai mult, numarul de voturi este ales aproximativ bine din punctul meu de vedere, deoarece trebuie sa votezi timp de 1 saptamana pentru a primi acel "kit", sa ii zicem asa , 7x3 = 21, insa cred ca se poate ramane si la 20. , cei cu acces la toate cele 4 link-uri de vot pot beneficia de el la fiecare 5 zile , norocul lor 😅

Ar aduce mai multe vote-uri serverului, ceea ce ar creste reputatia acestuia.

Dupa cum s-a spus si mai sus, comanda /v este aleasa gresit deoarece se foloseste deja pentru altceva si nu va functiona cu acest prefix, s-ar putea alege ca prefix /kv (kit vault) sau  /vc (vault claim)

:pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.