• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere

Status
    Not open for further replies.

♧jarkfander♧

User
    Player
    * Nick-ul tău:jarkfander

* Propunere: Eu propun sa se faca o sectiune la fel ca skypvp de 1.12.2 sau niste arena pentru playeri de 1.12.2.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Eu cred ca ar influenta pozitiv pentru cei care vor sa se antreneze pe 1.12.2 sau cei card vor sa se apuce. Plus ca astea de 1.8 au skypvp si dorim si noi

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Cum am scris mai sus e o sa fie foarte buna pentru cei de pe 1.12.2

* Subserver:SkyPvP

* Alte precizări:  Multumesc de atentie. ❤️

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra: Sectiunea de Sky PvP nu e prea po*Cenzurat*ra pe acest server. Si daca o sa apara 1.12.2 sau cv arena speciala nu se vor juca nimeni si treb alte enchanturi etc. Sper ca ai inteles.

Danemarca

User
    Player
    * Nick-ul tău:jarkfander

* Propunere: Eu propun sa se faca o sectiune la fel ca skypvp de 1.12.2 sau niste arena pentru playeri de 1.12.2.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Eu cred ca ar influenta pozitiv pentru cei care vor sa se antreneze pe 1.12.2 sau cei card vor sa se apuce. Plus ca astea de 1.8 au skypvp si dorim si noi

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Cum am scris mai sus e o sa fie foarte buna pentru cei de pe 1.12.2

* Subserver:SkyPvP

* Alte precizări:  Multumesc de atentie. ❤️
    Eu spun ca idea lui jarkfander este cea mai buna

vpnMAESTRU

User
    Player
    :pro: ar fi o idee buna pt. ca majoritatea playeriilor se axeaza pe 1.12.2 din cauza pvp-ului mult mai skill-based!

goodluck

zSaKyeen_

User
    Player
    Mi se pare o idee destul de rea,mai ales ca nu toti playerii au pc bun.. Eu spun ca  e bun skypvp si va fii skypvp pe o versiune mai mare dar momentan inseamna ca sunt buguri. De la mine ai :contra:

Last edited by a moderator:

TheAshz

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Ar fii o idee buna, DAR skypvp nu este asa de pop.ular, are undeva la 34 playeri average. Daca era sectiune cu 60-80 playeri constant eram de acord. Dar momentan nu sunt.

:contra:

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.