• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected PROPUNERE

Status
    Not open for further replies.

TheKiller

User
    Player
    Nick-ul tău: TheBaiat

* Propunere: Sa poti sa iti iei armuri din gamemode. cu course of vanishing!

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fii foarte folositor, pana la urma sa poti profita de gamemode! Toturi 50e sunt 50e!!!

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fii mai multa lume la pvp, serverul mai po*Cenzurat*t, mai multe donatii pentru elyte, server fara lag ( host mai bun din banii de donatii ) pvp mai bun

* Subserver: Survival Classic

* Alte precizări:  Va rog acceptati!! Ar fii foarte smeker

AndreeaTL

User
    Player
    Buna. 

Propunerea ta nu mi se pare una foarte buna deoarece multi ar profita de asta si nu ar fi foarte ok. 

:contra:

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Nu consider ca este o idee buna fiindca asa cum s a spus mai sus, multi ar profita. De la mine ai :contra:

Weasel_MD

User
    Player
    Salut!

Nu cred ca ar fii o idee buna pentru ca in trecut multi abuzau si era un chin pentru staff sa-i verifice pe toti cu gamemode.. Si in plus gm-ul de acum ii chiar foarte ok.. pana la urma gm-ul este facut ca sa construiesti., nu ca sa te bati..

De la mine o sa ai un :contra: si spor la joc!

Bonne chance!

HeroStrike

User
    Player
    Salut,

Acest lucru a fost pe Survival Classic wipe-ul trecut si toti cu gradul de elite/god abuzau facand armuri nelimitate, mureau si reveneau cu iteme/armuri full in 15 secunde folosind toolbar facut de pvp. Noul plugin de gamemode este foarte bun si rata abuzurilor a scazut.

idkidkkk

User
    Player
    Salut!

Prea multi ar profita, cei care au gm ar merge non stop la pvp fara frica ca pierd iteme si s-ar abuza foarte mult.

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut!

Consider ca aceasta propunere nu prea este buna pentru ca stiu cat eu cat si altii ca multi ar abuza si nu ar mai fi survival.

Din pacate raspunsul meu este: :contra:

giphy.gif

KDA

User
    Player
    Salut,

Multi abuzau de gamemode inainte de wipe, cum a zis si HeroStrike, mureau si peste 15 secunde reveneau cu ajutorul toolbar-ului.

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Eu consider ca nu este o propunere buna, deoarece prea multi s-ar folosi de acest lucru, iar cei care nu au elite+ ar fi foarte dezavantajati la pvp, deoarece ei ar muncii din greu pentru un set de pvp, pe cand cei cu elite+ ar sta 2 minute sa isi faca itemele si ar fi si mult mai multe abuzuri. 

Deci din pacate de la mine ai  contrac.png

Flix

User
    Player
    Salut!

Playerii ce au Elite+ vor fi foarte avantajati fata de cei fara acel grad. Presupun ca nici tie nu ti-ar conveni sa ai cateva set-uri Zeus de exemplu si sa vina cineva cu Elite+ cu armurile full si sa te bata din cateva miscari. :contra:

PROXD

User
    Player
    Salutare, TheBaiat.

Din punctul meu de vedere, ar fii un mare avantaj ca persoanele cu GMC sa isi poata lua iteme din creative si sa faca asa ceva.

I_am_WizKid

User
    Player
    Salut.

Iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra.

Gamemode Creative este pentru a face constructi si pentru a nu pierde timpul facand materiale, NU pentru PvP.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.