• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere

Status
    Not open for further replies.

Pelo

User
    Player
    * Nick-ul tău:peRiCoLIQHaHa

* Propunere: Sa poti cumpara warrior/destroyer si worker doar pe o sectiune 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar influenta in bine deoarece multi jucatori isi cumpara destroyer dar nu joaca toate sectiunile cum ar fi survival explorer, survival classic,skyblock spring , skyblock air si factions uni joaca doar factions si skyblock air asa nu ar mai da 10/5 E pe kit uri si doar 1.25E pe warrior si worker per sectiune si 2.50E destroyer per sectiune

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca nu si-ar mai da bani pe o sectiune ce nu joaca + eu am un team de pvp de 1.12.2 si ei nu joaca deloc skyblock air si factions si asa ar fii mai usor sa cumpere warrior/destroyer si warker doar pe anumite sectiuni sa nu dea bani aiurea pe niste sectiuni ce nici nu joaca 

* Subserver:global gamemodes

* Alte precizări: as zice 1.25E warrior si worker si 2.50E destroyer stiu ca daca cumperi de 5 ori destroyer iti  12.50 dar daca vrei sa iei pe toate cele 5 sectiuni sa iei cum ar fi destroyer global, si la gamemodes sa fie warrior, worker si destroyer si sa poti selecta, si la global sa fie warrior global, worker global; si destroyer global, preturile de la warrior, worker si destroyer sa ramana la fel adica 

warrior 5 euro global worker 5 euro global si destroyer 10 euro global

Andrei692131

User
    Player
    Este cea mai proasta idee , pretul initial este de 5E warrior si iesi mai bine cand il cunperi o data decat sa il cumperi pe fiecare secțiune 

:contra:

Pelo

User
    Player
    Este cea mai proasta idee , pretul initial este de 5E warrior si iesi mai bine cand il cunperi o data decat sa il cumperi pe fiecare secțiune 

:contra:
    te as ruga sa citesti tot ce am scris cei care cred ca joaca pe toate sa cumpere global cei care nu joaca pot cumpara doar pe o sectiune sau 2 

AIin01

User
    Player
    Salut , Pelo !

Propunerea ta mi se pare una ok , nu chiar foarte buna . Sa-ti zic si de ce .

Daca eu cumpar gradul pe toate sectounile , cum este si acum , mi-ar fi mai avantajos , deoarece , daca o sa vreau sa ma apuc de o alta sectiune ce are acest kit in functiune , o sa am un avantaj . Dau un ex : iau ban fix pe sectiunea pe care mi-am luat acest kit in particular cu 1.25E si vreau sa ma apuc de alta . Logic ca o sa am un avantaj mai mare caci am acel kit pe sectiunea noua .

In concluzie , propunerea ta nu mi se pare atat de buna :contra:  . 

PS: sponsorizezi si mai mult server-ul cand iei acest grad cu 5e .

IulianX7

User
    Player
    Imi pare rau dar ai  ❎ Contra de la mine . KItu warrior e destul de op si destroy la fel . Daca scazi pretu la acest grad ar fi doar Pay2win?

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, Pelo. Apreciem ca vrei sa faci comunitatea mai buna.
    Cand cumperi warrior, worker sau destroyer, vei primi pe Survival , Factions si SkyBlock . Daca tu vreodata te vei plictisi de o sectiune, te poti pune pe alta. De aia poti sa-ti cumperi pe 4 sectiuni, in loc sa fie pe 1 sectiune cu un pret mai mic.

In concluzie, nu se va adauga propunerea.
    :tc:

Status
    Not open for further replies.