• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propuneri de la jucatori

Status
    Not open for further replies.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut,

Foarte multi jucatori m-au intrebat daca vom deschide un server nou de Survival pe versiunea 1.8.8, motiv pentru care am facut acest pool.

Va rog sa votati si daca aveti intrebari sau nelamuriri sa le postati aici.

Thx.

Last edited by a moderator:

KraSSuS

User
    Player
    1. Se va face alta sectiune separat sau se va inlocui versiunea 1.12?
    2. Daca se va inlocui versiuena 1.12, se va acorda wipe? Vom ramane cu gradele?

Cam atat, revin cu un edit daca mai am si alte intrebari.

luckytoef

User
    Player
    Ma intreb ca kill aura ar fi mai efectiv, deoarece sistemul de pvp la 1.8 este oricum spam spam spam, si asta face si kill aura.
    Dupa toate cele, care este motiv-ul de ce ar fii mai bine sa ne schimbam pe o versiune veche, sa-mi explice cineva. Daca nu se da wipe cu motivul acesta, as reusi sa ma acomodez mai repede cu versiunea 1.8

HankyFace

Staff member
    Chairman
    Ar fi mai bine 1.8.9 ca e ultima versiune de 1.8
    1.8.8 este mai stabila decat .9

In urma unei verificari mai amanuntite am constatat ca 1.8.9 nu exista 🙂

1. Se va face alta sectiune separat sau se va inlocui versiunea 1.12?
    2. Daca se va inlocui versiuena 1.12, se va acorda wipe? Vom ramane cu gradele?

Cam atat, revin cu un edit daca mai am si alte intrebari.
    Daca votul va fi pozitiv, vom face un server separat fara sa ne atingem de cele actuale.

Ma intreb ca kill aura ar fi mai efectiv, deoarece sistemul de pvp la 1.8 este oricum spam spam spam, si asta face si kill aura.
    Dupa toate cele, care este motiv-ul de ce ar fii mai bine sa ne schimbam pe o versiune veche, sa-mi explice cineva. Daca nu se da wipe cu motivul acesta, as reusi sa ma acomodez mai repede cu versiunea 1.8
    Nu schimbam nimic.

Mihnea12

User
    Player
    Mi se pare naspa sa nu putem folosii 1 8 9 . Mai bine sa putem folosii de la 1.8 pana la 1.8.9 nu mi se pare vreo diferenta foarte mare . Multi care fac pvp pe 1 8 folosesc versiunea 1.8.9 ptc este buna din punctul meu principal . 

HankyFace

Staff member
    Chairman
    Serverul va rula pe 1.8.8 dar jucatorii se pot conecta cu orice versiunea de la 1.8.8 in sus

KraSSuS

User
    Player
    Datorita faptului ca server-ul va rula pe 1.8, foarte multi de pe 1.12 si 1.13 se vor apuca acolo, incepand cu mine. Putem obine gradele acolo si sa renuntam aici unde le avem? Nu are rost sa donam iar pentru grad, daca pe 1.12 spre ex. o sa fim inactivi. Mai bine transferam gradul prin cerere pe 1.8 si ayaye.

Mihnea12

User
    Player
    Va fii vrun border? nu de alta dar as vrea sa stiu decat este borderul.
       *Sper sa nu fie adaugata consola* multii playeri pot lua ban din aceasta cauza . Adica puteti sa o adaugati , dar multi se enerveaza si apoi incep sa injure de toti mortii lor ;-;.

Mihnea12

User
    Player
    Datorita faptului ca server-ul va rula pe 1.8, foarte multi de pe 1.12 si 1.13 se vor apuca acolo, incepand cu mine. Putem obine gradele acolo si sa renuntam aici unde le avem? Nu are rost sa donam iar pentru grad, daca pe 1.12 spre ex. o sa fim inactivi. Mai bine transferam gradul prin cerere pe 1.8 si ayaye.
    Nu poti sa transferi gradele . Nu mi se pare o idee asa buna voi aveti server de 1.12 . De ce sa va mutati pe sectiunea asta? daca serverul ruleaza pe 1.8 n ai voie sa intri cu 1.12 alta explicatie eu nu am

dreadlordhar

User
    Player
    Survival pe 1.8.8? Sectiune în plus, pe versiune unde aproape n-ai ce face. Mai bine înveți pvp-ul nou, decât să rămâi fără lucruri noi din versiunea 1.9+. Sau până la urmă instalezi un plugin cu pvp 1.8 pe versiunea 1.12.2+.

Hopuletzz

User
    Player
    Survival pe 1.8.8? Sectiune în plus, pe versiune unde aproape n-ai ce face. Mai bine înveți pvp-ul nou, decât să rămâi fără lucruri noi din versiunea 1.9+. Sau până la urmă instalezi un plugin cu pvp 1.8 pe versiunea 1.12.2+.
    Da dar multi playeri se joaca pvp 1.8.8-1.8.9 si de asta ar trebuii sa se faca pentru playerii care stiu pvp 1.8.9 , eu cel putin stiu pvp 1,8,9 si 1,12,2 .

dreadlordhar

User
    Player
    Eu am zis că poți pune un plugin cu pvp 1.8 pe versiune nouă, măcar că nu poți făce blockhit.

Status
    Not open for further replies.