• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propuneri factions

Status
    Not open for further replies.

TheSeekPvP

User
    Player
    Nick-ul tău: iSeekPvP

* Propunere: 1) Sa adăugați mai multe spawnere la shop de exemplu de iron golem că să poți face mai mulți bani prin mai multe metode nu doar la blaze 

2) Sa se adauge spawnerele făcute direct, sa nu mai cumperi ouă și să îl faci tu după aia.

3) Sa se pune in f top doar spawnerele, fiindcă, fiindcă în momentul de față în f top banii se dublează de exemplu daca am 50kk in f top se pun 100kk + daca vreau sa scadă o factiune din top iar acea factiune are doar bani nu și spawnere pe care sa le pot raida nu voi putea. Un exemplu de pe factions este frencharmy care este pe locul 3 in top și are doar bani și niciun spawner pus.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce mai mulți jucători pe secțiune și ar mai arata și secțiunea asta mai mult a factions nu a survival.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am specificat mai sus

* Subserver: Factions

* Alte precizări: haideți să aducem mai mulți playeri pe secțiune și sper sa voteze jucătorii de factions nu cei de survival sau alte secțiuni care nu au habar despre ce e vorba, mulțumesc 

Flix

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta ar aduce mai multi playeri pe sectiunea Factions deoarece ar avea mult mai multe obiective pentru care se joaca, daca s-ar adauga mai multe spawnere mult mai op automat ar trebuie sa fie foarte scumpe, mi s-ar parea destul de ok ca f top-ul sa nu fie bazat doar pe bani, cum ai spus si tu nu poti ataca factiuniile respective daca au doar bani. :pro:

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Consider ca aceasta idee ar fi foarte buna fiindca playerii ar fi mult mai motivati sa se joace astfel po*Cenzurat*nd mai mult sectiunea. De la mine ai :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Buna  iSeekPvP!

Mie personal, imi plac toate ideeile si cred ca ar ajuta playerii si ar readuce mai multi playerii pe factions.

De la mine ai un :pro:

Status
    Not open for further replies.