• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propuneri globar

Status
    Not open for further replies.

Fixxer

User
    Player
     * Nick-ul tău:Lorika

* Propunere:am trei propuneri 1 faceti sectiunea numit murdery mistery 2 scoateti ala care zite sa avem 2 voturi si 1 ora pe server 3 scoateti la moder propuneri la nick

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :1 va fi popurar server 2 jucatori nu s-ar mai plage ca au asta sa cere vote si ore pe server 3 jucatori numai osa mai scrie numele pe propuneri

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :1 jucatori poate sa incerce noua sectiune 2 jucatori poate sa cere ajutorul ori sa intrebe 3 jucatori numai osa mai scrie numele pe propuneri

* Observer: Globar

* Alte precizări:1 in sectiunea murdery mistery rolul este sa gasesti omori criminalul sunt 3 personaje 1 innocent 2 dectetiv 3 criminal numai zic ca nu are rost daca aveti intrebari puteti sa ziteti 2 "motivul ca zic sa scoateti mute plugin stiti voi 1 sunt uni jucatori 9-10 ani care nu stiu sa voteze adica nu a votat nicodata si nu stiu cum sa voteze 2 nu stiu unde arata ora 1 osa creada din viata real 3 uni sunt incepatori si nu stiu cum sa fac asta poate sa abuze pe ac ca cum sa fac asta va rog sa ganiditi in regatula asta din cauza asta puteti sa pierdeti jucatori" 3 de ce vreti sa scriem numele ca nu e important la propuneri va rog sa ganditi

Last edited by a moderator:

CamionieREALUL

User
    Player
    1. Am jucat murder mistery si e draguta sectiunea, sunt :pro:

2. Ca sa poti vorbi pentru prima oara pe o sectiune ai nevoie de o ora jucata pe acea sectiune si de 3 vote-uri. Oricine poate intelege chestia asta, nu cred ca exista cineva care sa nu inteleaga. Iti poti vedea orele jucate de pe o sectiune prin urmatoarea metoda: apesi tasta ESC selectezi optiunea Statistics si te uiti unde scrie ''Minutes-Played'' acolo iti vei vedea minutele jucate. Acest plugin blocheaza jucatorii care vor sa isi faca reclama propriilor servere. Sunt :contra:

3. Mi se pare irelevanta aceasta propunere. Sunt :contra:

Fixxer

User
    Player
    bine inteleg ca una propuneri e bun si a doia rau doar la model la propuneri de ce vreti sa scriem numele ca nu are sens e obligatoriul sa scriem numele pe propuneri

2 sunt uni jucatori incepatori care nu stiu sa voteze ori la ore eu stiu sa ma uit la ore si sa votez doar uni jucatori nu stiu cum si osa ceara ajutorul pe ac vreti sa abuze pe ac daca vreti sa nu faca reclama puneti Cenzura la reclame ori sa fie ca un sudo adica zice un ip de server si sa scrie inafara ce a vrut sa scrie sa scrie ex:de ce fac reclame nu am voie sa fac

Kronos

Operator Assassins & Helper H&S
    Player
    Pentru 1 Nu cred ca tehnicieni au timp acum sa adauge  un mini-game nou ,acum se lucreaza la update si probabil o sa se adauge atunci noi mini-game-uri 

Pentru 2  sistemul care iti cere o ora jucata pe sectiune si 3 voturi impidedica reclamele 

Pentru  3   daca iti pui nick-ul nu te afecteaza cu nimic .

:contra:

SlenderGaming

User
    Player
    1. Dupa cum a spus Kronos, tehnicienii lucreaza la wipe-ul de vara, nu cred ca au timp sa adauge un nou minigame.

2. Ca sa impiedicam reclamele altor servere s-a adaugat acest plugin in care jucatorii trebuie sa voteze de 3 ori serverul si sa se joace 1h pe sectiune ca sa poata vorbi, daca nu stie sa voteze apeleaza un membru staff care il va indruma.

3. Nu afecteaza cu nimic daca pui nick-ul, nu cred ca vei muri daca iti vei scrie numele.

:contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Respins.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.