• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propuneri skyblock air

Status
    Not open for further replies.

LorisFTW7

User
    Player
    * Nick-ul tău:LorisFTW7

* Propuneri: sa se adauge comanda /trade

spawnere: de iron golem,slime,zombie etc

capture the arena(C.T.A),unde este o arena speciala si un player trebuie sa o captureze pentru 10 minute de exp si premiul sa fie o cheie speciala sau ceva similar

sa se stackeze moobi,pe air spawnerele fac foarte mult lag(mai ales cele de skeleti)

costum enchanturi

anticheatul,sa se lucreze la el,mai mult playerii legiti primesc kick decat hackerii(in opinia mea)

sa scrii pe un sign [private] si nimeni sa nu poata sparge acel chest/bloc pe care este pun signul(de pe insula) sa ai acces la ea de la supreme in sus 

sa se adauge peturi mai multe(de wither etc,dar de exemplu sa poti interactiona cu el)sa te poti urca pe wither..

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Eu cred ca aceste propuneri ar schimba radical sectiunea 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar fi skyblockul mult mai diferit si mai sofisticat

* Subserver:Skyblock air

* Alte precizări: nope

_Alysa

User
    Player
    Salut, idea cu  comanda /trade mi se pare destul de utila deoarece atunci cand faci un trade cel mai probabil acel player o sa te pacaleasca si nu o sa-ti mai dea obiectul cerut

2. Nu prea ma inteles aceast idee dar mi se pare interesanta.

3. Nu ma joc eu SkyBlock des dar cred ca este destul de enervant ca iti ocupa cam tot inventarul cu spawnere. 

4. Nu cred ca este posibil dar nu mi se pare aceasta propunere utila.

5. Deja ai exprimat argumentul. Si da, trebuie sa se lucreze la el.

6. Nu prea am inteles.

7. Sunt de acord, ar trebuii sa se adauge mai multe peturi, dar din cate am inteles sunt baguite, oricum succes!

Pro.

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    1. Este nevoie :pro:  
    2.  Nu vad la ce a folosi :contra:  
    3. Ar fii bine :pro:  
    4. S-ar schimba putin sectiunea :contra:  
    5. Este nevoie de un anti-cheat nou :pro:  
    6. este bine asa cum este, adaugi oameni de incredere pe is :contra:  
    7. Nu vad de ce ar trebuii sa te urci pe ele, oricum pet-urile nu sunt asa cumparate :contra:  

HappyDUDE

User
    Player
    1.  :pro:  Ar fi bun un sistem de /trade deoarece ar impiedica foarte mult scam-ul.v

2.  :contra:  Ar provoca foarte mult lag iar spawnerele de iron golem vor fi foarte op.

3. :contra:  Nu prea am inteles scopul jocului..

4. :pro:  Ar ajuta sectiunea sa scape de lag.

5. :contra:  Nu vad rostul unor enchanturi custom atata timp cat sunt bune si cele originale.

6.  :pro:  Este nevoie de un anti cheat nou deoarece foarte multi jucatorii legit primesc ban.

7. :contra:  Nu vad rostul unui sign privat si ar schimba foarte mult sectiunea.

8. :pro:  Dar sa ramana peturile putin schimbare care sunt si acum dar sa poti interactiona cu ele.

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere partial aprobata. O sa tin cont de unele puncte care le ai scris. :tc:   :acceptat:

Status
    Not open for further replies.