• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propuneri Skywars

Status
    Not open for further replies.

Raffael_

User
    Player
     * Nick-ul tău: Labagiu69        ( in legatura cu nick.. : 

* Propunere: pe skywars sa fie adaugate perks  , mai multe arene , kit-uri mai puternice 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : pai pentru jucatorii de skywars ar fi mult mai bine , stiu ca exista playeri care nu au cont premium si isi doresc sa joace pe cel mai mare server din romania la o calitate mai buna .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca cel putin , parerea mea cel putin ... skywars-ul e cam meh... am ajuns in top #1 wins si #2 Kills cu greu (precizez de ce la "alte precizari")

* Subserver: Skywars Solo (nu am jucat decat un match pe team si nu stiu cum e)

* Alte precizări: bun.. deci... eu vreau sa fie adaugate perk-uri dintr-un singur motiv... clean-up... adica eu cand ma bat cu cineva cam de nivel cu mine (skill , echipament) raman de exemplu cu 1 inima , 2 si vine un om care nu a avut mult noroc si nu a avut pickaxe din is-ul lui si ma poate omori cu un pickaxe sau cu mana foarte usor.. 2. mai  mlte arene... da... cred ca deja vreti sa faceti asta... dar va mai spun si eu odata. Nu conteaza sa fie arene diferite , pot fi si acele arene de mai multe ori , doar sa fie mai multe arene , de ex. suntem 200 playeri pe skywars si asteptam cu greu sa dam de o arena care de abea incepe .. si de cele mai multe ori acea arena sa zicem se umple foarte repede cu 12/12 si nu avem timp sa intram... 3. kit-uri puternice...despre asta am de spus doar ca... sa dai 5000! puncte pentru un kit care iti da o sabie de iron cu sharp 1 nu e destul de bine... mai ales ca punctele se fac greu la inceput , nu spun neaparat ca aceste kit-uri nu sunt bune , dar daca ati putea sa adaugati pe langa si kit-uri mai op . ex. Sabie diamant sharp 3 si armura full lether si sa coste....20k puncte , eu spun ca ar fi o idee destul de buna (parerea mea) 

Sper ca au fost de folos aceste propuneri si sper sa fie adaugate curand :)

Status
    Not open for further replies.