• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Rank proprunere globala

Status
    Not open for further replies.

Florin123467

User
    Player
    * Nick-ul tău:Florin12346571 

* Propunere: rank/Rankup

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar avea nevoie servarul de rankup sau rank pt jucători. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar ajuta jucători si servarul pt a fi nai po*Cenzurat*r si mai votat deoarece sa ai rankup trebuie  sa ai un numar de ore si de voturi 

* Subserver:-

* Alte precizări rankup sa aibe un număr de ore și de voturi aceste rank-uri sa aibe si comenzi mai multe si rtp mai bune fly infinit. 

Fadded.

User
    Player
    Salut, nu vad rostul acestui rankup, odata ce ai un grad de donator.

:contra:  

StefiMwR

User
    Player
    Salut , propunerea ta nu este una buna ! Odată ce ești donator , nu i văd rostul unui Rank up ! :contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Daca ai fi detaliat de ce era util acest rank-up, am fi inteles, dar din moment ce nu ai detaliat, nu avem de unde sa stim la ce te refereai tu prin rank-up.
    Eu consider ca e bine cum este acum, asa cum ai zis si colegii meii, daca esti donator, nu are rost sa ai rank-up.

:contra: .

xiHazqrdouus

User
    Player
    Salut !

Din moment ce ai grad de donator nu vad rostul acestui /rankup

:contra:

Last edited by a moderator:

GodBoy1432

User
    Player
    Salut. Propunerea ta nu este deloc una buna.In viata nu se fac toate atat de usor.De exemplu , eu daca stau toata ziua pe minecraft ar trebui sa am deja lucruri super op? Totul se face prin munca,Daca vrei sa iei **rankup** poti sa lucrezi, strangi bani si iteme, iar dupa le vinzi playerilor pentru gradul respectiv.Deci cu toate cele spuse, votul meu este :contra: .

Status
    Not open for further replies.