• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Remove

Status
    Not open for further replies.

perisan2001

Moderator Survival
    Player
    Recent am luat remove de la Gradul de Helper pe survival din cauza ca am facut abuz(Am dat unmute la un cont secundar). Sunt constient ca a fost greseala mea si imi pare rau pentru ce am facut si mi-am invatat lectia . Intrebarea mea este : Daca am luat remove de la Helper este vreo cale sa re-iau gradul de helper? Multumesc pentru timpul dvs.

Last edited by a moderator:

Eugen01

Retras
    Player
    Odata ce ai primit respectiva sanctiune,normal era sa o ispăşeşti la fel ca orice alt jucator.

Odata ce ai facut abuz,de unde sa se stie ca nu vei abuza inca odata?

perisan2001

Moderator Survival
    Player
    Nu stiam ca chestia asta se i-a ca abuz + era o gluma.... dar numai cand am vorbit cu Rakan si Vlad mi-am dat seama ca ce am facut a fost o mare greseala.... Si imi pare rau pentru ce am facut. Nu as mai face asa ceva, chiar daca ar fi vorba de mute permanent dar nici nu am sa ma mai joc cu mai multe conturi.... Inafara de asta cred ca mi-am facut treaba de helper destul de bine, am ajutat pe oricine am putut... Daca nu se poate da grad inapoi ca am facut abuz asta este..., este greseala mea.

Last edited by a moderator:

Zamonxis

#Retras
    Player
    Nu ai voie sa-ti favorizezi prietenii / conturile secundare, nu stiu de ce ai avea nevoie de un cont secundar, dar in fine.

Nu trebuia sa faci asta, parerea mea. Nimeni nu moare pentru 10 min - 30 min mute.

Deobicei ca sa primesti o a 2-a sansa trebuie sa iti schimbi comportamentul, sa ne inspiri increderea din nou. Dar nu e chiar atat de usor.

Incearca sa nu stresezi pe nimeni, pe tema asta, asteapta o luna - doua si poate o sa primesti o a 2-a sansa.

perisan2001

Moderator Survival
    Player
    Nu am favorizat pe nimeni, chiar nu era un prieten sau asa ceva eram eu pe un alt cont, il tineam la spawnerul de mobi ca sa fac xp atata tot. Mersi de sfat, am sa astept o luna sau ceva timp si am sa incerc pentru a 2-a sansa.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Faci cerere si atepti voturile colegilor.

Status
    Not open for further replies.