• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Render distance mic

Status
    Not open for further replies.

Doctrine

User
    Player
     * Nick-ul tău: Salcin28

* Propunere: Render distance-ul actual (8 sau 10) este prea mic si ar trebuii marit la minim 18.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : I-ar face mai fericiti si ar aduce multi jucatori dornici de survival.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece "view_distance" este asa mic incat pot trage cu arcul in exteriorul chunk-ului , iar la explorat este esential sa fie cat mai mare.

* Subserver: Survival 1.9 / 1.12

* Alte precizări:  Presupun ca nimeni nu vrea sa vada "marginea" hartii cu un Render distance mic .

alexony2004

High
    Player
    Setarile sunt asa cum sunt Nu mi se pare o ideie asa buna :contra:  

Doctrine

User
    Player
    Nu e o idee buna sa faci o imbunatatire pentru cei cu pc-uri mai decente ...

✪ ASebastian_

User
    Player
    De acord, render distance-ul este prea mic. Daaar serverul are probleme cu lag-ul, iar marirea render distanceului cred ca ar face-o mai mare (nu stiu sigur).

In orice caz...

:pro:

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere respinsa! Nu putem sa punem un reder distance asa mare, ca nu toti l-ar putea suporta! Actual sta intre 12 si 16! :tc:

Status
    Not open for further replies.