• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sa se scimbe arena de pvp

Status
    Not open for further replies.

alexpopovici

User
    Player
    * Nick-ul tău: Alladin14alex_2

* Propunere: Propun sa se scimbe arena de pvp face prea mult lag, mai iei si kick in timpul pvp-uli si doar pierzi iteme, cred ca daca sar rezolva problema cu lagu, nu am mai pierde itm si nu am mai cere dela cei cu acces la gm 1.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  Buna sa nu mai fie lag

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Este prea mult lag.

* Subserver: survival 1.12

* Alte precizări:   nimic.

agar

User
    Player
    este o ideie buna zic eu se mai intampla sa fie lag de la arena ca e cam mare si o ideie ar fi sa se pute in end si sa fie mai mica      /       acum dc in end pt ca cum e doar void nu ar fi   lag nici pe sv dar nici la fps ca nu are ce sa se genereze mereu harta la pleyery si etc si raspunsul meu e :pro:

xValix1

User
    Player
    o idee buna  :pro:

Last edited by a moderator:

xShadowC

VIP
    VIP
    Player
    Si eu am un lag foarte mare si de aceea imi dau Render Distance-ul pe Tiny si tot am lag, daca s-ar face o arena mai mica poate nu ar mai fi lag.

:pro:

69Ocean699

User
    Player
    O IDEE EXTREM DE BUNA ACEASTA ARENA DE PVP ESTE FOARTE URATA SI AVEM LAG DE LA EA + POTI SCAPA ORCAND CU ELYTRA EU ZIC SA SE SCHIMBE :pRO: 

Status
    Not open for further replies.