• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Salut!!

Status
    Not open for further replies.

Master15

User
    Player
    Am venit aici cu o mica problema...as vrea sa aplic pentru helper dar nu am F2 la tastatura..pentru ca am laptop...si de aceea nu pot face ss la cat timp am jucat.Cum putem face?As putea sa va dau fb ul si sa fac poza cu telefonu sa o postez in privat,nush.Va rog ajutati-ma pentru ca neaparat vreau helper:D...Doar ca sa ajut si sa raportez codatii...Pentru ca si asa nu sunt multi helperi pe bedwars,multumesc anticipat!!

Florinn_

Moderator forum
    Player
    La laptop trebuie sa apesi shift+f2 sau poti schimbi tasta care face screenshot.

Mai poti face screenshot si cu tasta prtscreen sau folosind alte aplicatii de print screen

Last edited by a moderator:

Theo#83

User
    Player
    Si eu am laptop, si merger cu F2! Toate pc-urile (laptop/unitate) au tastele de la F1 pana la F12

Master15

User
    Player
    Salut,ms ptr rasp,vreti sa va fac poza la laptop sa vadeti ca nu am F2?...Florin,poti sa mi zici te rog ce programe si numele lor.Multumesc!

Florinn_

Moderator forum
    Player
    Salut,ms ptr rasp,vreti sa va fac poza la laptop sa vadeti ca nu am F2?...Florin,poti sa mi zici te rog ce programe si numele lor.Multumesc!
      Fa si o poza la tastatura.Nu prea cred ca nu ai f2 :D

Master15

User
    Player
    Am mai revenit cu o problema! :) )Sper sa nu te superi, unde sa pun poza?(sunt pe telefon)Ms

AyyLmaoo

KXGNK MFKuh
    Player
    Daca nu ai F2, ai macar "PrtSc". Descarci aplicatia Lightshot si apesi pe acel buton si faci poza.

Fanky

User
    Player
    Ba faci o poza la pc unde arata orele cu ajutorul tele.fotoaparatului... si incarci cu usb pe pc si-l pui pe imgur... si gata

VioMat

Team Leader
    Player
    Inchis. 

Status
    Not open for further replies.