• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sectiune nou:CounterMinecraft

Status
    Not open for further replies.

Anonymous113

User
    Player
    * Nick-ul tău: MakeSmile

* Propunere: O nou sectiune: Counter Minecraft

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cu o  noua sectiune 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Semi-Utila

* Subserver: CounterMinecraft

* Alte precizări:  O sectiune in genul CSGO/CS1.6, majoritatea armelor din CSGO daca e posibil, o textura sa le faca ca si in CSGO/CS1.6 si, ei bine, un sistem de Teaming, evident si cel cu care tragi cu Arma  [P.S. Nu e frumos sa furi nume ;)]

iN00dles_

User
    Player
    Salut,consider propunerea ta ca fiind una buna.Acest minigame ar aduce mai multi jucatori in comunitatea celui mai mare server de Minecraft din Romania,mc.gamster.org.De asemenea ar fi mult de lucru la asa ceva,dar ar fi ceva unic pe un server de Minecraft Roman.

Mult noroc!

Raspunsul meu este : :pro:  

RomaniaaaaaFTWW

User
    Player
    Am uitat sa mentionez: Daca e nevoie, caut eu plugin + textura care sa se potriveasca, scuze de post aiurea

AndreZisMessi

User
    Player
    Salut,

Dupa cum s-a zis si mai sus, am aproximativ aceleasi motive ca si ei, dar o sa spun si eu, eu cred ca propunerea ta ar influenta serverul in bine, deoarece va fi unicul server din Romania care va avea "CS:GO in Minecraft"  si cred ca va fii ceva de munca in caz ca va fi acceptata, dar cred ca va avea destui playerii acea sectiune si eu ma voi integra printre ei cel mai sigur.

Deci fara ezitare, de la mine ai un :pro:

xShadowC

VIP
    VIP
    Player
    Nu cred ca este o idee buna, daca vrei o sectiune asemanatoare ai GTA. :contra:  

Andrew_lolz

User
    Player
    Bună! O idee minunată, care ar putea să aducă mai mulți playeri în comunitatea gamster aşa că de la mine :pro:

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    :contra:  Acest minigame a fost scos pentru ca nu era jucat. Daca doresti pvp cu arme,  poti juca pe sectiunea GTA.

Status
    Not open for further replies.