• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sectiune noua : Duels

Status
    Not open for further replies.

MeLLou

User
    Player
     Nick-ul tău: Sven538

* Propunere: O noua sectiune "Duels".

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cu o noua sectiune.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cred ca aceasta sectiune "Duels" ar fi utila pentru antrenarea playerilor la pvp/distractie si batai cu prietenii.

* Subserver: Duels

* Alte precizări: Daca cumva s-ar adauga , sa fie solo,teams s.a.m.d. :D

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta nu o consider una buna deoarece deja pe serverul nostru exista sectiunea '1v1'.

care este acelasi lucru ca 'Duels'.Nu cred ca ar trebui adaugata si acest minigame.Raspunsul meu este :

:contra:  

bixboxamigos

User
    Player
    Propunerea ta ar fii buna dar exista deja o sectiune de genul.

Nu cred ca jucatori ar invata pvp mai rapid daca s-ar adauga o noua sectiune.

Pvp poti sa inveti de pe : practice pvp , sky pvp si bedwars /skywars doar ca mai greu.

Nu cred ca ar influienta in bine propunerea ta. S-ar face foarte mult lag pe server . Din pacate de la mine ai :contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Exista 1v1.

Respins.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.