• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Signature

Status
    Not open for further replies.

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Hey! am o intrebare: cum pot sa imi editez semnatura? Am incercat eu cateva chestii, dar cand puneam o poza, in loc sa imi apara ce doream, imi aparea linkul. Ce trebuie sa fac sa imi apara imaginea? Multumesc anticipat de raspuns!

Theo#83

User
    Player
    Nu mai poti sa ai imagine, din cate stiu eu

Last edited by a moderator:

Madalina

User
    Player
    Trebuie sa pui de acolo de deasupra de casuta de text, sa fie centrata.. nush sa explic

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Cred ca m-am prins ce vrei sa spui Mada, mersi!

Nope, nu merge. Am centrat-o, dar cand dau preview signature imi arata un cod. Eu fac ceva gresit cand dau insert an image si intrdouc URL?

Asta se intampla cand dau copy-paste la URL: http://imgur.com/a/ErsX5. Nu are fi trebuit, la preview sa imi arate poza?

Si cand dau pe imagine copy si dau paste imi zice undefinded sau ceva de genul.

Last edited by a moderator:

Florinn_

Moderator forum
    Player
    Cred ca m-am prins ce vrei sa spui Mada, mersi!

Nope, nu merge. Am centrat-o, dar cand dau preview signature imi arata un cod. Eu fac ceva gresit cand dau insert an image si intrdouc URL?

Asta se intampla cand dau copy-paste la URL: http://imgur.com/a/ErsX5. Nu are fi trebuit, la preview sa imi arate poza?

Si cand dau pe imagine copy si dau paste imi zice undefinded sau ceva de genul.
      Din cate stiu eu , pozele pentru avatar si semnatuta trebuie sa fie puse pe i.mgur astfel nu merge

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Multumesc amandurora. Se poate da T/C, daca nu merge asta e.

Status
    Not open for further replies.