• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sky Block 1.8

Status
    Not open for further replies.

alexsasaaa

User
    Player
    * Nick-ul tău: alexsasaa

* Propunere:  Cand un jucator da duel cu alt jucator automat sa se salveze un replay al duelului Deoarece ar ajuta stafful sa gaseasca cheaterii
     * Propunere   Cand cumparam ceva de pe shop sa putem alege sa luam mai multe stackuri 
     * Propunere   Adaugarea  la niste premii pe sectiune cum ar fi la is top  pe 1 loc  sa castige 15 E pe al 2 10 iar al 3 5 Sau ceva de genul  acum 
     * Propunere   Warp topul sa nu fie facut doar ca playerii sa se uita dar  am putea la cei care  au aparut acolo sa se dea un grad , bani , depinde de ce vreti voi.
     * Propunere   Adaugarea unui concurs de insule precum ar fi  cea mai frumoasa insula etc

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece ar aduce multa distractie playerilor iar fiecare din ei vor fi mai activi si mai dornici sa inceapa sa lucreze .

* Subserver: Sky Block AIR 1.8

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! In cele ce urmeaza, am sa iau fiecare propunere la rand si voi spune ce cred. Voi aduna punctele contra si pro din toate si voi da un vot final =DD/.

1. Cred ca ar fi o idee buna, deoarece unii jucatori nu au posibilitatea de a isi filma adversarii, iar daca acesta are hack nu se poate dovedi decat daca este filmat de altcineva, ceea ce ar fi greu daca hackerul in cauza se ascunde destul de bine. Un replay ar ajuta Staff-ul in luarea deciziei daca il vor bana sau nu. O parte negativa a acestui sistem ar fi crearea bugurilor si a lagului, insa cred ca ar putea fi rezolvate.

2. Este mult mai practic si mai usor. Nu vad minusuri. 

3. Nu cred ca banii ar fi un premiu ok, in schimb am putea pune grade sau cosmetice.

4.Nu mi se pare o idee buna ca gradele sa se dea asa usor, cred ca un premiu mai ok si mai corect ar fi cateva token-uri.

5. Ar face lucrurile mult mai competitive si in acelasi timp distractive. Nu vad nici aici puncte slabe.

In concluzie, pe baza celor de mai sus, votul meu final este :pro: .

Pk2k20

User
    Player
    Saluuut sincer mie unele dintre propunerile tale mi se par simple si eficiente sau putin negandite.

sa le iau la rand:1  chestia asta ar fi un lucru revolutionar doar ca pentru a crea asta va trb fol mimica prin npc precum exista pe hypixel care de foarte multe ori poate fi gresit pusa in display ,mai ales in timpul batailor la gapple unde fiecare miscare e cu speed 2 si combourile sunt foarte lungi. 

2  sincer asta e practic,usor de implementat si in cod si f fol ,fiind in impostaza sa am nevoie de asta

3 aicea nu as fi de acord deoarece ar face foarteee mukta competitie si toxicitate deoarece cei cu kituri supreme+ primesc blocuri valoroase la kit .

4 ar creea muuuulte lucruri urate deoarece playerii pot alege pe cineva si sa favorizeze sau sa ia iteme de la playerii care vr grad pe igi ce i.ar busta mai sus and so on

5 nu ar putea fi deoarece asta este based on my opinion si f multi pot creea conturi si sa dea up la insula marindu si sansele .Ai de la mn un :pro: la 2 decat caci restu ar crea cum am zis un comportament toxic pe chat.O zi bunaaa

MrPies1

User
    Player
    Salut! 

Mai jos o sa îți răspund la toate părțile la rand.

1. Nu cred că este necesar, cum ar veni că pe Skyblock se joaca foarte multi playeri și sunt foarte multe duele. O să facă lag, foarte mult lag.

2. Treabă cu mai multe stackuri este ceva ușor de făcut cat și ar ajuta la rapiditatea cumpărări.

3. Nu cred că cea mai buna metoda ar fi bani, însă s-ar putea da niste cosmetice sau grade de donator la top 1 2 3 o data pe luna sa zicem.

4. Nu prea mi de pare ok sa fie date gradele așa random și ușor. Uni muncesc mult alți donează.

5. Ar fi bine și interesant sa se adauge așa concursuri cat și playeri vor munci mai mult și vor fi mai activi.

In concluzie sunt 3 de pro și 2 contra 

Contra la: 1, 4

Pro la:2, 3, 5

:pro:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Propunerile par interesante si in continuare o sa detaliez raspunsul meu pentru fiecare propunere :

I. Ar fi interesant sa poti vedea replay-ul unui duel , ar fi ceva nou si ar ajuta Staff-ul in depistarea unui hacker care joaca mai silentios dar ar provoca destul de mult lag si destule erori. Dar cel mai probabil se va rezolva. (Pro)

II. Este un lucru simplu si foarte util in caz ca vrei sa cumperi rapid si intr-o cantitate foarte mare. (Pro)

III. Nu as fi prea de acord cu oferirea banilor la premii , in schimb poti da altceva cum ar fi cosmeticele. (Contra)

IV. Nu sunt de acord cu oferirea gradelor/banilor la warp top. Poti sa dai un premiu mai mic cu ar fi niste token-uri sau cum am spus mai sus , niste cosmetice. (Contra)

V. Ar fi interesant astfel de concursuri 🙂
    (Pro)

Pro : I ; II ; V
    Contra : III ; IV

:pro:

Alexic

User
    Player
    1. *Propunere:  Cand un jucator da duel cu alt jucator automat sa se salveze un replay al duelului Deoarece ar ajuta stafful sa gaseasca cheaterii 
    Aceasta propunere nu se poate realiza deoarece ar consuma foarte multe reserse si ar provoca lag.

2.*Cand cumparam ceva de pe shop sa putem alege sa luam mai multe stackuri 

Acest lucru nu se poate deoarece intervin alte buguri. ce au fost si in trecut pe alte sectiuni.

3.* Propunere   Adaugarea  la niste premii pe sectiune cum ar fi la is top  pe 1 loc  sa castige 15 E pe al 2 10 iar al 3 5 Sau ceva de genul 
    Exista deja asa ceva, numai ca Fondatorul impreuna cu Managerul sau VP-ul ce se ocupa de respectiva sectiune, aleg de comun acord acel premiu.

4. Propunere   Warp topul sa nu fie facut doar ca playerii sa se uita dar  am putea la cei care  au aparut acolo sa se dea un grad , bani , depinde de ce vreti voi.

In ultimale 2 wipe-uri jucatorii ce au avut activitatea ce-a mai mare de pe sectiune au fost premiati. 

5. Propunere   Adaugarea unui concurs de insule precum ar fi  cea mai frumoasa insula etc
    Aceasta propunere este putin subiectiva deoarece jucatorii o sa speculeze faptul ca staful favorizeaza.(Dar in schimb putem impune o tematica si am putea vota) Plus ca nu putem verifica 5000+ de insule ce are skyblock-ul. (Este discutabil acest tip de eveniment, am sa il notez)

Multumim frumos pentru propuneri si implicarea voatra in evolutia comunitatii.

T/C

Status
    Not open for further replies.