• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected SkyBlock Spring - Selling Method

Status
    Not open for further replies.

iTzQuantix

User
    Player
    * Nick-ul tău: iTzQuantix

* Propunere: Să se adauge o modalitate de a vinde tot conținutul unui chest pe /shop. De exemplu folosirea unui Hoe iar cu click-dreapta pe un chest sa se vândă tot conținutul din chest. (acel posibil)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: Ar face vânzarea unor chestii mult mai ușoară și facilă.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?: Consider ca ar fi foarte utilă această propunere deoarece să tot accesezi /shop de fiecare dată cand ai de vândut ceva e dificil și consumă mult timp, mai ales dacă se întâmpină și lag în proces.

* Subserver: SkyBlock Spring 

* Alte precizări: De asemenea se poate face un chest cu chestii random și ne-necesare care în mod normal le-ai arunca care mai apoi se pot vinde doar prin apăsarea unui click. 

Flix

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este foarte interesanta, ar ajuta destul de mult playerii sa vanda de exemplu ferma de cactusi, ar fi ok sa se bage un Sell Stick care sa coste in jur de 2-3M. :pro:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

Este o idee Buna cum s a zis si mai sus un sell stick care sa coste ceva... de la mine ai un 
    :pro:

PunchIt

User
    Player
    :contra: , imagineaza-ti cat de usor se vor da tepe doar cu un /coop, in cateva minute lasi insula fara iteme.

Drak0n_776

User
    Player
    Salut.

Dupa pererea mea cei care fac team ar putea da tepe, si pot lasa proprietarul insulei fara iteme.

Nu cred ca e o sugestie chiar buna.

Iti voi da  :contra: din pacate.

Zi faină!

xyzz

User
    Player
    Salut

După părerea mea nu este o propunere chiar atât de buna deoarece se pot da tepe foarte ușor cu [/is coop]. 

Votul meu este: :contra:

_medeee

User
    Player
    Salut !

Propunerea ta mi se pare foarte interesanta si cred ca ar ajuta playerii cu ferme de cactus si cele de sugar foarte mult ! 

KNOWBADY

User
    Player
    Salut  ,  propunerea ta ar putea ajuta foarte multi oameni care au diferite ferme automate , mai ales ar fi foarte folositoare la o ferma de cactusi !

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Daca tot de ce sa nu bagam si minioni si apa acida si sa-i schimbam numele in Acid islands
    :contra:
    Prea mare diferenta intre incepatori si cei care joaca mult

DangerWolf

User
    Player
    :pro: :pro: :pro: Server-ul dispune de resursele necesare, iar asta este ceva esential pentru vandutul la ferme, vazuta prin strainatate.

Angelo29

User
    Player
    Salut!

Din partea mea ai un :pro:  pentru ca, imi place propunerea ta facuta.

#TitaniuMark

User
    Player
    Nu sunt jucator al sectiunii SkyBlock Spring, insa observ destul de clar dificultatea de a vinde itemele folosind tot timpul comanda /shop

Propunerea este una buna, pe sectiunea Acid Islands exista deja aceste sellsticks implementate si nu am observat persoane care sa se planga de tepele date cu acestea.

In opinia mea trebuie sa fii atent prima data la persoanele carora le dai invite/coop pe insula. Daca jucatorii nu ar da tuturor persoanelor random acces la insula, nu ar mai exista nici tepele, asa cum nici la /tpa nu ar mai exista traps daca jucatorii nu ar accepta cererea oricui.

De la mine ai :pro:  . Bafta!

Andreea256se

User
    Player
    Ai putea vinde mai usor intradevar itemele din chest . Astfel ar face munca mai usoara celor care au ferme de cactus/sugar cane etc.

Mie mi se pare o propunere buna , deci de la mine ai :pro:

Alexic

User
    Player
    Salutare, 
    Propunerea asta este luata in considerare pentru posibilul viitor wipe.
    Va rog ca pe viitor cand mai faceti propuneri sa luati in considerare daca nu cumva respectiva propunere a mai fost dezbatuta sau ceva similar. 

Status
    Not open for further replies.