• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

skyblock

Status
    Not open for further replies.

yezur

User
    Player
    am si eu o intrebare,pentru rare si premium crate ce rank trb sa am sau cum pot sa fac rost de key uri pt ele?mersi

StickMan20

HelpingThings
    Player
    Salut!!
    Ca sa obtii rare keys poti sa iti cumperi de pe site(https://web.gamster.org/category/362700) sau cumperi rank-ul de immortal si vei primi 2 key rare pe fiecare mini-game(decat o data).
    Tine minte ca vei primi 2 rare keys de fiecare data ce iti vei cumpara immortal din nou si ca iti trebuie rank-ul de Legendary ca sa poti sa iti cumpara immortal.
    Rare keys-urile se mai pot lua si de la spawn(pe Survival Titan si Survival OG) de la niste villageri care cer mai multe key diferite pentru una rare.
    De exemplu,un stack de DropParty Keys si un stack de Vote Keys te va ajuta sa iei 1 rare key.
    De premium keys nu stiu prea multe.
    Tot ce stiu este ca sunt lafel ca rare keys(pe Survival Titan si Survival OG).Dai alte keys pentru una sau mai multe premium.

OsmiumRedox

VIP
    VIP
    Salut! Vin în completarea răspunsului de mai sus cu precizarea faptului că premium key se iau de la cei villageri (butcher) din spawn. Key se mai pot cumpăra de pe /ah sau în timpul eventuri-lor organizate de staff.

Gamster Team
    T/C

Status
    Not open for further replies.