• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected SkyWars SkyBase

Status
    Not open for further replies.

xAssasinGirl

User
    Player
    * Nick-ul tău: xAssasinGirl_

* Propunere:  Sa se adauge o sanctiune pe sectiunea skywars pentru skybase 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Foarte multi playeri isi fac skybase si nu se poate ajunge la ei , mai  fac si spam cu arc si este imposibil sa castigi o arena cu asemenea playeri 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca multi de pe aceasta sectiune se plang de skybase

* Subserver: SkyWars 

* Alte precizări:  Este parerea mea si sper sa fie luata in considerare multumesc o zi buna 😄

Last edited by a moderator:

qStorm_

User
    Player
    Hey.
    Dupa parerea mea mi se pare o idee destul de buna. Multi playeri fac skybase si este extrem de greu sa ajungi la ei daca au arc si rod.
    Am mai vazut pe chat ca multi playeri se plang de asta, si ca nu prea este staff acolo din cate am observat. (Pe Sw solo).
    Sper ca va fii acceptata aceasta propunere, sau daca nu este deja aplicata =)) Dar nu cred.
    :pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Aceasta idee este buna, deoarece sunt foarte multi playeri care isi fac skybase-uri , si efectiv te spameaza cu lava/arcul daca vrei sa urci :pro:  

SilentShot

User
    Player
    Este o idee destul de buna , cei care fac skybase sunt destul de enervaniti  :pro:

Ceapshout

User
    Player
    Este o idee destul de buna pentru ca mulți își fac skybase și este destul de greu sa ajungi la ei :pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Propunerea in general e buna , dar strica cheful celorlalti care fac skybase... ca si cum ai face camp pe diferite secțiuni si este modul lor de joc

:contra:

qPandaa_

User
    Player
    Imi place propunerea. M am gandit sa fac si eu una asemanatoare pentru sectiunea bedwars. Sunt multi care se tem de restul playerilor atunci cand raman printre ultimii fara pat si ajung sa isi faca sb. Tu nu poti ajunge la ei, te enervezi, iesi, iar ei castiga fara sa faca mare lucru. :))

:pro:

Delix1

User
    Player
    :pro: Sunt de acord cu qPandaa_  și pe bedwars ar trebui sa fie la fel, sa existe o sancțiune pentru skybase.

Status
    Not open for further replies.