• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected STORGE UNITS

Status
    Not open for further replies.

setbltap

User
    Player
    Salut , pe sectiunea Survival Explorer exista storgeuri unituri la /warp butcher , si costa 10 rare si 10 prem , ceea ce e un pret foarte mare . De exemplu eu am ferma de melon pe 12 chunk si imi trebuie minim 4 storgeuri pe chunk sa imi duca chunk hoperele , ceea ce inseamna ca ar trebui sa bag 48 storgeuri adica 480 rare - 480 premium , un pret foarte mare mai ales ca nu prea ai de unde cumpara rare . De aceea vin cu aceasta sugestie pentru sSnify , daca poate modifica pretu lor sa fie mai ieftin , de exemplu 8 premium 7 rare sau ceva de genu , sau macar sa ii dea un upgrade pentru boost , sa intre mai multe felii de pepene o data. Daca am de gand sa fac o ferma si mai mare ajung lejer la 10 - 15 stackuri de rare + premium si nu prea ai de unde sa faci rost de ele. Mai multi vor aceasta schimbare .
    Multumesc pentru atentie! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Andrei_Alien_v3

User
    Player
    Aprob si sustin am ramas rupt ankur dupa ce am pus doar 2 storage la ferma. Nu se pot scoate niciodata banii pe care ii bagi pentru storage deoarece 15 stackuri de rare sunt echivalente cu 960 + 960 premium ceea ce este undeva in jur de 6.720B bani care nu se scot decat in ultima zi de wipe. Storageurile sunt un scam

sSnify

Developer
    Staff member
    Developer
    Hello,

Thank you for your interest in improving Gamster.org.

Unfortunately, this suggestion does not follow the required format, so we are unable to review it properly. For this reason, the suggestion has been rejected.

Please submit a new suggestion using the correct format and include all the required information. Once you do so, we will gladly review it.

Sincerely,
    sSnify

Status
    Not open for further replies.