• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected sugestie bedwars

Status
    Not open for further replies.

Pk2k20

User
    Player
    * Nick-ul tău:pk2k18

* Propunere: eu propun ca in bedwars,sa existe o functiune gen /p sau /t sa poti sa un mesaj special echipei tale/party u lui tau asfel dc zici hai pe rosu decat tu si cei din echipa ta veti vedea,asfel luad echipa adversa prin surprindere,la fel si cu defensu so on ...Desigur staffu sa aive acces la acest chat ca playerii sa nu injure ca pe bulevard.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine si ar aduce playerii din echipe la o alegere mai rapida

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :deoarece daca playeri joaca  in echipa,se coordoneaza mai rapid si usor,reusind sa aleaga decizii mai repede.

* Subserver:Bedwars Global

* Alte precizări: playerii care fac parte din party si *NU* sunt din echipa ta sa nu aive acces la chat,de exemplu daca eu sunt in party cu ,sa zicem 8 ,4 intr o echipa,4 in alta si fiecare cu chatu si strategia lor

Boog

User
    Player
    Bună!

Mi se pare o idee bună și originală, pentru că cei care fac party au nevoie de un chat al lor.

De la mine ai: :pro: .

Succes!

AdyMN

User
    Player
    Bună 

Ideea ta nu mi se pare prea bună, deoarece un player din team după ce va muri păi va putea da informații ca spectator coechiperului său 

:contra:

Pk2k20

User
    Player
    Bună 

Ideea ta nu mi se pare prea bună, deoarece un player din team după ce va muri păi va putea da informații ca spectator coechiperului său 

:contra:
    adevarul asta e,dar cum am specificat,staffu va avea acces la acest chat,si cand helperu/mod/op vede ca un player zice:Ba vezi ca ala e pe insula lui,e afk sau hai ma ca te asteapta,iar cum ,daca mori iti arata mare [SPECTATOR] clar se va intelege,si cel mai probabil se va da mute vro 5-6 minute.Desigur tot ce spun eu poate fi modificat de staff sau developeri.

YourY_FTW

User
    Player
    Salut!

Cand joci pe bedwars doubles/4v4v4v4 poti vorbi in chat fara ca celelalte echipe sa vada ce scrieti,de exemplu esti ”red” si scrii ”buna” in chat echipa ”blue” nu iti va vedea mesajul,doar daca folosesti /shout,nu vad rostul unui party chat pe bedwars.

De la mine ai :contra:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Sunt :contra: pentru a vorbi pe chatul global folosesti /shout restul mesajelor de pe serverele bedwars de team le vede doar coechipierul tau.

Status
    Not open for further replies.