• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie de bedwars server

Status
    Not open for further replies.

_TheLastBoy_

User
    Player
    * Nick-ul tău: _TheLastBoy_

* Propunere: Am dori sa se adauge un singur sau mai multe lobby de minecraft

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : mai usor de intrat si mai comod sa se adauge si npc

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar fi utila pentru toti

* Subserver:Bedwars

* Alte precizări: nimic.

Last edited by a moderator:

Flix

User
    Player
    Salut!

Inteleg ca este greu sa te conectezi in orele de varf, si eu am intampinat aceasta problema, insa daca ar fi mai multe lobby-uri pana la urma ar deveni nepo*Cenzurat*te. :contra:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

S-a mai facut aceasta propunere, iar raspunsurile de acolo au fost la fel ca cel de mai sus. Daca s-ar adauga mai multe lobby-uri, acestea ar deveni la un moment dat nepo*Cenzurat*te si s-ar scoate.

:contra:

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut, propunerea ta nu e buna deoarece la unele ore e foarte greu sa intri si s-ar face foarte mult lag 

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Chiar daca stiu ca e frustrant fiindca uneori sunt arenele full, acest lucru ar aduce prea mult lag sectiunii . Din pacate de la mine ai :contra:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna. 

Stiu ca s-a mai facut o cerere de genul iar voturile au fost ca si cele mai de sus. 
    Nu cred ca propunerea ta ar ajuta sectiunea. 

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut _TheLastBoy_!!

Am mai vazut aceasta propunere si stiu ca este foarte nasol la unele ore pentru ca toate lobby-urile sunt full, dar daca s-ar mai adauga mai multe lobby-uri s-ar produce FOARTE mult lag.

DIn pacate raspunsul meu este :contra:

giphy.gif

ToneTer

User
    Player
    Salut!

Dupa parerea mea nu ar fi atat de bine sa se adauge, adica eu cat si multi jucatori intampinam aceasta problema, de a ne conecta, dar acest lucru ar aduce mult mai mult lag.

De la mine ai :contra: .

zLowFast.

User
    Player
    Hello,

Ma bucur ca ai decis sa ajuti comunitatea gamster.org insa propunerea ta nu imi place pentru ca daca sa fac multe lobby-uri, spawn-urile, poate nu o sa fiu pline.
    Inteleg ca cateodata servere sunt pline, dar poti sa astepti 5/10m, si poti sa intrii. 

AlexelTL_GOD

User
    Player
    Salutare, acest lucru va fi adăugat la update-ul Gamster 2.0, cu premierea pe 1 august 2021! Va exista posibilitatea intrării direct în meciul de BedWars de pe modul pe care-l dorești (solo, double, quadruple) și posibilitatea intrării în prealabil în spawn-ul BedWars.

Vă așteptăm!

Topic closed.

Status
    Not open for further replies.