• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie de invenatar de shop

Status
    Not open for further replies.

_TheLastBoy_

User
    Player
    * Nick-ul tău: _TheLastBoy_

* Propunere: Propun sa se schimbe un pic jocul, adica sa se mai adauge cate ceva ca pe hypixel ca asa va fi mai interesant. Si sa se mai adauge si progrese si misiuni

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Serverul ar avea mai multi jucatori daca ar stii ca e ca un fel de hypixel bedwars

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Toti is doresc sa se mai schimbe ceva la acest server de bedwars (toate serverele de BW)

* Subserver:Bedwars

* Alte precizări: Nu, atat am avut de spus

Last edited by a moderator:

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Topic mutat in Suggestions la Minecraft.
    Nu are legatura cu zona design, te rog ca pe viitor sa ai grija unde postezi.

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut,

iti multumesc pentru interesul tau in aceasta comunitate si pentru timpul acordat in scrierea acestei propuneri dar, in update se vor adauga cateva chestii noi. Eu sunt :contra: propunerii tale deoarece nu sunt de acord sa copiem tot de pe hypixel si sa aducem aici.

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, _TheLastBoy_!

Nu sunt de acord cu propunerea ta, deoarece gamster si hypixel sunt server diferite, dupa parerea mea, a face totul la fel ca hypixel ar fi copierea.

De la mine ai :contra:

O zi buna!

~zJustBoyy

_TheLastBoy_

User
    Player
    Salut, _TheLastBoy_!

Nu sunt de acord cu propunerea ta, deoarece gamster si hypixel sunt server diferite, dupa parerea mea, a face totul la fel ca hypixel ar fi copierea.

De la mine ai :contra:

O zi buna!

~zJustBoyy
    Dar macar puteti sa imi a*Cenzurat*i cum va fi urmatorul update ca vreau sa vad cum va arata shop-ul

ToneTer

User
    Player
    Salut  _TheLastBoy_!

Propunerea ta este ok, dar Gamster incearca sa fie cat mai original si nu vor sa copieze pe nimeni.

Diin pacate de la mine ai :contra: .

zLowFast.

User
    Player
    Hello!
    Nu imi place propunerea ta pentru ca, si-a facut deja update pe bedwars, si acest update este foarte frumos. 
    Nu este frumos sa copiem chestiile de pe alte servere, aceasta comunitate are un team (staff) care sugereaza proprile idee. 

​

:contra:​

Last edited by a moderator:

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    Salut,

Cat de curand o sa bagam update-uri interesante si frumoase, nu trebuie sa facem un copy paste din alta parte, inteleg ce spui si desigur ca in viitorul update o sa vedem modificari aparute deja pe Hypixel.

T/C

Status
    Not open for further replies.