• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected sugestie factions

Status
    Not open for further replies.

supremopvp

User
    Player
    * Nick-ul tău:Supremo_Pvp (Ionut}

* Propunere: As dori sa se bage oua de skeleton pe shop pt ca capetele se farmeaza greu si multi care au elite iau din gamemode si fac un bug /DACA aveti nev de filmare o raportez

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar fi mai fain pt ca s ar face banii+ s ar da multe raid uri  si lumea ar fi mai activa gen ar avea mai multe item daca ar da un raid

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :multi jucatori vor fi mai ``OP`` si mai activi

* Subserver:Factions classic

* Alte precizări:  Nu Multumesc {daca e o propunere tampita eu ma las}

Hopped Danu

User
    Player
    S-ar distruge balanta pe server prin asta ma refer la iteme/bani/xp si alte chestii.Ar fi usor.

:contra:

FREYA

User
    Player
    Cred ca daca s ar adauga pe langa miile de alte optiuni prin care poti face bani pe factions pur si simplu banii s ar face mult prea rapid.Sa zicem ca un spawner ar costa 250k ceea ce se face usor sa fim seriosi,un spawner spawneaza in jur de 4 entitati [nu sunt sigura dar cred ca asa e] daca stai langa el cu sansa sa ti pice capete de schelet dar daca sunt 25 de spawnere? In afara faptului ca ar fi un lag infernal pe toata sectiunea si bug uri si glich uri ar mai fi si balanta sectiunii cum a spus cineva mai sus,banii ar fi ceva ce optii usor,factions s ar transforma in factions OP si s ar strica tot gameplay ul,nu ar mai fi deloc distractiv sa te joci pe sectiune :contra:  

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere respinsa :tc:   :respins:

Status
    Not open for further replies.