• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie globală

Status
    Not open for further replies.

AdyMN

User
    Player
    Nick-ul tău: AdyMN

* Propunere: Playeri-i să poată da un friend request și de exemplu pe orice minigame nu ar fi să îi arate că a intrat acel player și să-i poată da party chiar dacă ar fi pe minigame-uri diferite și să fie emplementat un party chat 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mult mai simplu pt majoritatea jucătorilor

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pt că va atrage mai mulți jucători pe server și cred că va fi mult mai interesant așa 

* Subserver: Global

* Alte precizări: -

Hmnk

User
    Player
    Este o idee foarte bună, este mai simplu asa sa dam party din lobby si sa putem sa ne jucam orice minigame împreună, eu cu cine sunt in party, nu sa fac mereu un party nou pt fiecare minigame

:pro:

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna AdyMN,eu sincer nu vad cu ce ar ajuta playerii mai mult si ideea ta este usor ilogica.Daca faci party cu cineva de pe alt minigame/gamemode cu ce te ajuta?Te baga cu el in meci sau?Propunerea ta este formulata gresit si imi dau seama foarte greu ce vrei sa spui,dar oricum din cate am inteles,concluzia mea este ca acest sistem de party este inutil.

Votul meu pentru propunerea ta este: :contra: ,mult succes si o zi buna in continuare!

StefiMwR

User
    Player
    Salut , parerea ta este una buna ! Eu consider ca ar ajuta toți playerii , pentru ca este destul de deranjant sa faci mereu Party pe fiecare secțiune  ! :pro:

Fadded.

User
    Player
    Salut, nu prea iti inteleg propunerea. Daca sunteti pe minigame-uri diferite si faceti party si unul dintre voi se baga la un meci ce se intampla?

:contra:  

Status
    Not open for further replies.