• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie globala

Status
    Not open for further replies.

JotaroKujo66

User
    Player
    * Nick-ul tău: AndrewxDxD

* Propunere: ar trebui ca mentionul staff ului fara motiv sa se sanctioneze cu mute 30m pana la ban daca e cazul

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : eu cred ca ar influența In bine comunitatea gamster

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :staff ul ocupat ar Scapa de nervi si ar Scapa de mentionuri, ca de exemplu "nimic, 1-0"

* Subserver: este globala sugestia

* Alte precizări:  nu prea

Adelyynoo

User
    Player
    Buna , mi se pare complet inutil sa sanctionezi asa cv, pentru simplul fapt ca un jucator iti da mention, ar duce la pierderea jucatorilor de pe server si ar creste toxicitatea , de la mine ai :contra:  

fr1su

Banned
    Hammered
    Salut,

Ideea ta mi se pare inutila, nu ai de ce sa sanctionezi asa ceva,  nu moare nimeni de la o menționare inutila 

:contra:

Last edited by a moderator:

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Nu sunt de acord cu ideea ta deoarece nu e mare chestie daca cineva ne da o mentiune inutila.

:contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,este o idee foarte proasta,deoarece astfel se vor acorda mult prea multe muteuri incorect,si majoritatea staffului nu se supara de la un mention inutil.

In concluzie,votul meu este :contra: .Succes si sper sa ai o zi faina in continuare ❤️❤️ 

Its_Stefi

User
    Player
    salut, ar fii inutil sa se sanctioneze doar pentru un TAG. nimeni nu moare de la un simplu tag :contra:

xImIriis_

User
    Player
    Salut, ar fi inutil sa se sanctioneze pentru un simplu tag, nimeni nu se supara de la un tag .  Daca a ta propunere ar fi pusa in aplicare , multi jucatori ar pleca din cauza sanctionarilor inutile si fara rost :contra:

BeastFox

User
    Player
    Buna! Nu consider ceva grav un singur tag,nimeni nu se supara pentru asta ! Daca va fi luata in considerare propunerea ta multi membri staff se vor retrage.. :contra:

VapeSMG

User
    Player
    Salut,

Sa dai mute pentru un tag mi se pare absurd, nu este chiar atat grav, nu cred ca se supara cineva de la asta.

Deci votul meu este  :contra: Succes in continuare!

Status
    Not open for further replies.