• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie GTA (wipe)

Status
    Not open for further replies.

Camerax2018

User
    Player
    *Nick-ul tau: dietdrcriggs
    *Propunere: adăugarea facțiunii medic pe GTA
    *Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate?: Această propunere ar reîmprospăta secțiunea și ar prinde bine o facțiune nouă, deci în bine.
    *De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?: Cred că ar fi utilă deoarece GTA ul chiar are de multe chestii noi.. de un an sunt toate cam la fel, și jucătorii incep să scadă pe zi ce trece.
    *subserver: GTA
    *Alte precizări: kit facțiune: shield, iron ARMOR, hatfield SLG, ambulanță, glock 17, TRG, 1 Golden Apple, instant health 2 1kit / 12 h. tip de facțiune: pasnică. Ocupație: prepararea a 3 tipuri de medicamente (staffi pot aduce și mai multe idei): - o potiune care să ți dea regen De 2 inimi + nausea pentru 5 secunde- preț 2500$; - o potiune de instant health care sa ți dea 3 inimi + slowness 2 10 secunde - preț 5000$; - o potiune de instant health care sa ți dea 6 inimi + nausea 10 secunde - preț 10000$. Necesități: 40 de voturi și 12h pe GTA. Un warp special, gen farmacie, care sa fie Intr-o cladire, iar acolo sa fie chemați pentru a face trade cu medicamentele cerute. Sursa de producere: prin trade cu viliger-ul, sa se facă prin sugar cane, din sugar cane in sugar, iar apoi o sticla cu apă, care vor fi introduse in trade. Am adăugat acele efecte deoarece fiecare medicament este puternic, și ca și în realitate medicamentele pot avea efecte secundare ... =D

Super_Gamer_

User
    Player
    Salut!Imi place ideea ta,dar mi se par mult prea op aceste potiuni pentru pretul lor.10k e foarte putin,sa fie macar 30k,tinand cont ca daca esti la warp pvp si daca cineva baga o putine de aia,e foarte "toxica" mai ales ca e foarte greu sa scapi
    din partea mea ai

PRO

ALIN007

User
    Player
    Ideea ta este interesanta intradevar dar aceste potiuni daca sunt considerate OP exemplu bun Instant Healurile acestea (6 inimi - Instant 2) si ai putea sa vii cu 30 dupa tine ar strica balanta, (sa bage potiuni la el nu e prea okay)
    Insa medicu' este pe GTA pentru a ingrijii raniti, dar nu gasesc un motiv de ce ar exista aceasta factiune in limitele actuale GTA. - chiar si daca ar fii adaugata ar fii cam slabute pentru a nu devenii doar ele "meta" - fara arme (orice jucator are voie sa faca propiile lor alegeri, oricum la cat de mult e stricata balanta intre armele care majoritatea gta-ului vede...)

Kitul descris ar fii decent, dar insa cred ca ai vrut sa scrii Glock 43 (nu si 17, sunt 2 glockuri in joc) - iar Potiunea de healing II acopera 6 inimi (ceea ce exista in kit mafia, facand factiunea ostila spre uselessitate).

Votul meu final este: CONTRA

mini.

god gaymer
    Player
    Salut,

Vom vedea ce putem face cu propunerile si vor fi aplicate daca sunt bune, insa nu e garantat ca va fi in perioada aceasta.

TC

Status
    Not open for further replies.