• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie GTA

Status
    Not open for further replies.

iTzBitter

User
    Player
    * Nick-ul tău:iTzBitter

* Propunere: Itemele de donatori sa se stearga automat sau in cateva secunde din inventarele jucatorilor care nu ar avea acces la acestea in mod normal.Exact cum este si pe skypvp factions si alte sectiuni in care se sterg in 2 zile.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar exista mai putini jucatori cu iteme nepermise si va face jocul mai fair pentru donatori

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Aceasta propunere va fi utila pentru comunitate pentru ca are trebui sa faci rost de donator obligatoriu ca sa folosesti acele iteme.

* Subserver:GTA

* Alte precizări:  -

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Dupa parerea mea, ideea ta este una buna, deoarece este destul de greu sa incerci sa iti toate itemele de donaor date din gresala sau intentionat civililor. Cred ca cel mai bine este ca itemul respectiv sa se stearga instant sau dupa cateva secunde pentrua nu oferi timp de folosire. Eu iti voi da :pro: .

MrPies1

User
    Player
    Buna!

După părerea mea această propunere este una buna ducând la oprirea contrabandei de armuri da zic așa deoarece jucători împart între ei armuri de grad donator la Rank mai mic și mai mare, sincer chiar aș dori să se bage așa ceva. O idee foarte bună.

Cu sinceritate:

MrPies1

:pro:

VapeSMG

User
    Player
    Salut,

Sunt de acord cu propunerea ta deoarece si eu consider ca daca toti playerii ar avea iteme donator,jocul n-ar mai fi fair.

Votul meu este  :pro: Succes in continuare

Status
    Not open for further replies.