• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie GTA

Status
    Not open for further replies.

xxOTRAVELUxx

User
    Player
    Nick-ul tău: xxOTRAVAxx

* Propunere:  Propuns sa se adauge inapoi acea bariera cand esti in combat sa nu intri in safe zone pentru ca la spawn vad multe persoane care abuzeaza de un bug in care pun blocuri si se urca pe ele pentru a fugii in safe zone

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : s-ar face mai mult pvp

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca se abuzeaza foarte mult de acest bug

* Subserver: Gta

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Nu cred ca este nevie de o bariera anti-pvp pentru a stopa abuzul de acel bug. Ar fi mult mai simplu daca s-ar bana, sa zicem 24h la prima abatere si probabil permanent la cea de-a doua. In plus, block-urile invizibile prezente peste tot in jurul spawn-ului sunt acolo cu un scop, pentru a diminua fuga cu jetpack-ul sau cu o alta arma ce te arunca in sus.

In concluzie, votul meu e :contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Kozak nu o sa adauge bariera de anti-camp. Nu sunt aici sa vorbesc in locul lui, dar , am sa-ti zic niste motive dupa parerea mea, pentru care nu s-ar lua in considerare.

In primul rand, este permis camp-ul pe sectiuni, e modalitatea jucatorilor, sau cel putin la majoritatea.
    In al doilea rand, anti-camp-ul nu va fi asa eficient si presupun ca va consuma mai mult, si va trebui sa fie pusa in toate regiunile de safezone. Hai sa ne gandim asa : MrAstrix este atacat de xMiniGun si intra in combat , MrAstrix intra cu jetpack in safezone, inainte sa apara anti-camp-ul . Serverul detecteaza o problema, si il forteaza pe MrAstrix sa fie dat afara de pe sectiune si sa piarda itemele.
    In al treilea rand, jucatorii ar scadea drastic. Inteleg ca multi se joaca si ca se face camp, dar asa sunt jucatorii, vor sa aiba iteme , si sa nu le piarda, ca asa sunt si eu :)) , nu vreau personal sa-mi pierd iteme ca nubu ca merg rush pe 4-5 jucatori instant.
    Kozak nu este atat de activ pentru ca e la facultate, probabil are motive mult mai evidente si mult mai bune fata de ale mele.

Anti-camp-ul in general este foarte bun, pentru ca am fost de fata, dar nu cred ca vor avantaja jucatorii si practic ar fi p2w , dar cel putin asa e parerea mea.
    :contra:

Status
    Not open for further replies.