• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie KitPvP

Status
    Not open for further replies.

Thywen

User
    Player
    * Nick-ul tău: Thywen

* Propunere: Adăugarea pluginului de team-uri pe secțiune, acesta este pluginul de factions configurat doar pentru echipe, /f create, /f ally, (Să nu putem să dăm /f claim sau alte comenzi de factions ce nu ține de teaming. ), dar dacă am putea să creăm facțiuni am putea să facem legătură dintre echipe mult mai bună, să avem chatul clanului ( facțiunii ) să avem chatul aliaților din facțiune, să avem avem acces la /f who, /f tag, /f join, /f list, /f ban, /f unban, /f banlist, /f leave, /f invite, /f kick, /f mod, /f coleader, /f leader, /f chat (ally/faction/public), /f perms, /f. Și foarte important, pentru că așa nu ne-am mai putea lovii între noi și nici cei din echipele aliate și am putea observa mai ușor cine este inamic și pe cine trebuie să dăm. Să nu dați CONTRA pe motiv că este prea greu de făcut deoarece tot ce am zis deja există în plugin, trebuie doar modificat să nu avem acces la celelalte comenzi înafară de cele spuse mai sus. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Păi având în vedere că în ultimele 2-3 luni am avut parte de nici măcar un eveniment, retragerea lui Nucklo și așteptarea unui nou manager după care un nou manager care nu putea să facă toate lucrurile de o data pentru că până la urmă toți suntem oameni, iar adăugarea acestui plugin ar fii foarte bun si distractiv.( am vorbit cu foarte multă lume și este deacord și cam toți jucătorii după kitpvp doresc asta, printre multe alte lucruri, ceva nou și inovator). 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pe secțiunea kitpvp, dacă petreceți puțin timp ( câteva zile ) puteți observa că există team-uri și există multe war-uri și lupte între echipe, iar adăugarea acestui plugin ar ajuta foarte mult la administrarea luptelor și a echipelor. 

* Subserver: KitPvP

* Alte precizăriMulțumesc și sper să fie adăugat deoarece nu mai este nimic nou pe kitpvp și nu a mai fost de luni întregi. 😃

Last edited by a moderator:

Gamerultes

User
    Player
    :pro:  este ok deoarece iti iei 3v1 si unul dintre ei mai are si hack..asa daca avem un clan putem sa facem 3v3 si sa ne punem pe hacker(si unul dintre noi ar putea sa filmeze și să pună pe forum pentru a lua ban hackerul+complicele)

GabyKVMI

User
    Player
    :pro: Da este o idee foarte buna si chiar ar fii tare sa se adauge

Andy.

User
    Player
    Mi se pare o idee destul de faina mai ales ca multi playeri vor sa se faca genul de war-uri intre clanuri si nu ar strica deloc un plugin de genu.

Votul meu este :pro:

DarkTiger

User
    Player
    S a mai facut o propunere de genu in trecut si nu a fost acceptata, dar merita oricum o sansa    :pro:

♛ nai wa ♛

User
    Player
    pro, sunt de acord cu ce ai spus mai spus

vreau să-mi fac echipă!!!!!!!!

PureBlood

User
    Player
    :pro:  Pe kitpvp deja au inceput sa fie war uri si ar fi destul de interesant sa avem un asemenea plugin

Aoriz

User
    Player
    As vrea sa fie luata in considerare aceasta propunere, deoarece ar atrage mai multi jucatori si multora le-ar placea un astfel de plugin :pro:

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    Parerea ta ma facut sa iti dau :pro:

1.Ar aduce foarte multi playeri pe KitPvP.

2. Ar fi o competitie mai mare intre jucatori.

3. Ar fi o idee sa fie in fiecare sambata atack war cu toate clanurile..

Iti urez Bafta!

Nesdra

User
    Player
    :pro: ar fii o idee foarte buna, interesant si ar aduce multi playeri pe sectiune.

Status
    Not open for further replies.