• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected sugestie mini game niu

Status
    Not open for further replies.

Koneko_San14

User
    Player
    Nick-ul tău:Koneko_San14

* Propunere: Mini game nou( the bridge)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :ar fii util pentru ca este un mini game po*Cenzurat*r si ar fii tare sa apara si pe gamster

* Subserver:niciunul

* Alte precizări:  sunt deja harti si cred ca si plugin uri oricum ar trebui sa se faca usor pentru ca hartiile sunt mici si plugin ul este unul simplu

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! In trecut a existat acest minigame, insa a fost scos din cauza inactivitatii. Personal mi s-a facut dor de acest mod de joc, si cred ca acum va fi mult mai apreciat. Ar fi super tare daca s-ar baga inapoi. 

:pro:

Inesty

User
    Player
    In trecut a fost aceasta sectiune pe gamster dar a fost scoasa din cauza inactivitatii deci nu cred ca are rost :contra:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Secțiunea a fost inactiva si jucătorii nu și-au cam dat interesul față de el, acum echipa de dezvoltare a minigame urilor încearcă să dezvolte și să crească minigame urile prezente. 

:contra:

Mikaelle06

User
    Player
    Buna,

Din moment ce acest minigame a fost in trecut pe server si nu a fost destul de activ incat sa ramana, consider ca nu este neaparata nevoie de el, asa ca din partea mea ai :contra:  

Alex.889

User
    Player
    nu imi place propunerea pentru ca minigameul asta a fost candva pe server dar era nepo*Cenzurat*t. nu cred ca ar fi o idee buna sa fie bagat din nou.

Flix

User
    Player
    Acest minigame a mai fost pe server si a fost scos din cauza inactivitatii. :contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey!

Din pacate ideea ta nu ar fi apreciata de catre utilizatorii serverului. Acest minigame a fost prezent si in trecut,insa a fost scos din cauza inactivitatii.

Status
    Not open for further replies.