• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie pentru gamster

Status
    Not open for further replies.

xxOTRAVELUxx

User
    Player
     Nick-ul tău: xxOTRAVAxx

* Propunere: sa poti sa faci o cerere de retragere a gradului si sa primesti macar 75% din bani

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar incepe multi oameni sa doneze, banut cu banut, si sa joace mai mult pe gamster

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : multa lume face donatii gresite, si fiinda nu poti retrage donatia, multa lume va inceta sa mai joace deoarece ar crede ca gamster este un server caruia nu ii pasa de jucatori

* Subserver: global

* Alte precizări: -

mini.

god gaymer
    Player
    :contra: Este decizia ta daca vrei sa bagi bani in joc , iar Gamster are nevoie de bani sa tina hostul platit. 
    Mie mi s-a intamplat sa-mi doneze cineva chatcolor pe SkyBlock air, am vorbit cu Dragos si s-a rezolvat problema. Daca cineva a facut o greseala la donatie, poate vorbi cu Dragos/Vlad

GodBoy1432

User
    Player
    :contra: Nu este vina nimanui ca ai gresit donatia. Vorbesti cu ei si te ajuta,Nu ai de ce sa primesti banii inapoi.

#TitaniuMark

User
    Player
    :contra:

1. Donațiile jucătorilor sunt folosite la host.

Dacă s-ar adăuga

1. Ar fi o mare durere de cap ca cineva să administreze aceste cereri.

2. Jucătorii ar profita de asta donând şi cerându-şi banii înapoi tot timpul.

Cred că am dat suficiente motive

Ştiu că mai sunt şi altele 😉

beast2.0

VIP
    VIP
    :contra: cand faci o donatie ar trebui sa fii atent, nu inteleg de ce te-ai grabi sa donezi.

+

Lapis

User
    Player
    :contra: deoarece e decizia ta daca vrei sa bagi bani in joc sau nu

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Votul meu pentru tine este :contra: deoarece tu decizi daca vrei sa iti bagi bani in acest joc sau nu

LegendaryPvP

User
    Player
    Donatiile jucatorilor ajuta la platirea hostului iar pe langa acest lucru, sunt oameni care vor dona de un anumit grad si(conform propunerii tale) acestia cor retrage banii cand se vor plictisi. Acest lucru nu mi se pare deloc normal. Adica tu donezi de elite, vei avea toate kiturile si dupa tot vrei sa ti primesti banii inapoi dupa ce ai profitat de bonusurile acestui grad?

Votul meu este :contra:

Succes

Hmnk

User
    Player
    Nu este o idee buna nu înțeleg dc ai vrea sa dai refund 

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Cand vrei sa iti cumperi un grad,trebuie sa fi atent la cea ce faci,dar daca gresesti,poti vorbi cu Dragos sau cu Vlad si cu siguranta vei primi o mana de ajutor.

Votul meu este un :contra:

Theuztu165

User
    Player
    Cand iti cumperi te gandesti daca il vrei sau nu, nu poti face asa ceva

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

Decizia pe care o iei cand doresti sa iti cumperi grad, este pe propria raspundere, nu vad de ce s-ar da banii inapoi pentru asta. :contra:

Crayu

User
    Player
    Salut,

Este decizia ta daca doresti sau nu sa donezi. 

Duncan2003

User
    Player
    Salut

Sunt de parere ca nu ar fi o idee buna, deoarece tu donezi doar daca doresti, nu te forteaza nimeni sa donezi.
    De asemenea, poti dona iar apoi sa ceri inapoi banii. Chiar daca ramai faca acces la ceea ce aveai inainte, totusi, gandeste-te ca ar fi multi care ar face asta

ThymeWarp28

User
    Player
    Persoanele doneaza bani doar fiindca vor gradul pentru a ajuta serverul,sau pentru a avea anumite beneficii,pe care ceilalti nu le pot avea.Daca ai primii bani,cum sugerezi tu,playerii care cumpara grade pentru bani de pe o anumita sectiune ar face un tip de scam.In concluzie,votul meu este :contra:

xiHazqrdouus

User
    Player
    Salut !
    Sincer nu mi-se pare o propunere destul de ok si iti spun si de ce.
    Fondatorii au nevoie de bani pentru platirea hostului si toate cele pentru server.
    Pe langa asta ei au o familie si trebuie sa si-o intretina iar tu daca donezi o faci ca sa ai niste beneficii, trebuie sa fii atent cand donezi si daca intampini o problema poti discuta cu Vlad / Dragos si sigur se va rezolva.
    Din acest motiv votul meu este :contra: .
    Succes !

Status
    Not open for further replies.