• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie Recruiting-Forum

Status
    Not open for further replies.

AngroysJR

User
    Player
    * Nick-ul tău:AngroysJR

* Propunere: Varsta minima sa fie 12-13 ani

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Nu ar influenta atat de tare comunitatea 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar fi mai multi playeri ca staff.

* Alte precizări: Sper sa votati PRO

DarkAshe

User
    Player
    Nu conteaza cantitatea, ci calitatea!  

:contra:

Last edited by a moderator:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Echipa Staff are nevoie de membri dezvoltați mintal, da, sunt și jucători cu vârsta 12-13 care sunt dezvoltați mintal, dar cei cu vârsta 14 sau mai mult pot să fie mult mai profesioniști și pot realiza mai bine. 

Neltro

User
    Player
    Adesea văd că copii sub 14 ani fac adesea *Cenzurat*ii și mă refer și la mn și nu exclud ca și după 14 oamenii fac *Cenzurat*ii, cei ce aplica pentru staff trebue sa înțeleagă ca orice fac aduc consecințe secțiunii pe care aplica și trebue sa aibă și o gândire cât de cât logica . De la mine ai 
    XBUEvIP.jpg

FenixG3

User
    Player
    Ultima schimbare de regulament a adus vârsta de 14 ani una obligatorie, necontestabila. Chiar dacă consider ca unii se pot maturiza mai devreme, ba chiar la 12/13 ani, voi vota la aceasta propunere cu :contra:

Îți urez mult succes în continuare!

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,multe persoane de 12 ani nu sunt suficient de mature pentru aceasta functie,desi cunosc multe persoane in staff de 12 ani care si-au dovedit maturitatea,de la mine ai :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu cred ca este o parere buna deoarece copii de 12-13 ani (marea majoritate) nu stiu sa iau decizii importante, si inca nu isi dau seama ca orice actiune are si o urmare, iar acest lucru nu este bine.

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, eu cred ca nu este o parere buna deoarece copii de 12-13 ani nu sunt suficient de maturi pentru aceasta functie. Cu parere de rau, de la mine ai :contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Consider, din punctul meu de vedere, ca persoanele de 12 sau 13 ani nu sunt destul de dezvoltate psihic si mental pentru aceasta functie. Se poate discuta de la persoanele de 15+ ani.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut

Varsta minima este de 14 ani

T/C

Status
    Not open for further replies.