• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie secțiuni pvp

Status
    Not open for further replies.

EvilZone

User
    Player
    Nick-ul tău:EvilZone

* Propunere: ca Staff ul sa aibă voie sa verifice playerii... 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar fi banati playerii cu hack mult mai ușor

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca am scăpa de hackeri mult mai ușor și eficient 

* Subserver:secțiuni pvp

* Alte precizări: eu unul as vrea sa se aprobe..... Va mulțumesc! 

Hopped Danu

User
    Player
    Daca te referi la controlarea in Pc eu cred ca ar fi bine pe deoparte iar pe alta parte cred ca nu ar fi ok ca poate oamenii au ceva cofidenstial in pc.

:contra:

EvilZone

User
    Player
    Daca te referi la controlarea in Pc eu cred ca ar fi bine pe deoparte iar pe alta parte cred ca nu ar fi ok ca poate oamenii au ceva cofidenstial in pc.

Nu asta..... Ca Staff ul sa poată cere poza f3 și ESC la player, nimic mai mult, nu sa caute în pc cel mai ușor e poza f3 și ESC 

mini.

god gaymer
    Player

Zic asta deoarece ar putea jucatorii sa-si schimbe versiunea cand le zici sa verifice si daca-i dai ban cand a refuzat tu nu ai dovada si esti sanctionat pe degeaba

Mai bine este cum este acum, staff-ul devine subtil si prind hackerii foarte usor. Si daca nu se stie daca x are hack poti intreba pe ceilalti din staff sau sa-ti faci o alta dovada

FREYA

User
    Player
    Ideea ta este buna,esti satul de jucatori cu hack si tot felul de moduri ce le dau un avantaj in lupta. Insa,acum ca s a pus problema de lucruri confidentiale in pc.. Daca ai ceva confidential nu l lasi la vedere,un membru staff se va uita doar la .minecraft si ce ai in el,nu la tot pc ul,in cel mai rau caz te va pune sa cauti din "Search" [butonul de langa windows] Pentru ca sincer,de ce ar fi un membru staff interesat de ce ai tu confidential in pc? Oricum actiunea va fi filmata de membru staff  :pro:  

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere respinsa.  :tc:   :respins:

Status
    Not open for further replies.