• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie SkyBlock AIR 1.8

Status
    Not open for further replies.

WiNtTeR

User
    Player
    Nick-ul tău: WiNtTeR

* Propunere: Propun sa se faca o zona cu billboarduri, la care playerii sa isi faca o reclama la un /is warp sau anunturi 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Consider ca propunerea mea ar ajuta in spre bine comunitatea.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred ca aceasta propunere ar fi utila deoarece chatul nu ar mai fi spamat de aceste anunturi pentru /is warpuri etc.

* Subserver: SkyBlock AIR 1.8

* Alte precizări: Nu

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna, deoarece de fiecare data cand am intrat pe server, am vazut ca exista jucatori ce repeta mesaje in continuu, ceea ce face chatul mai greu de citit. O zona dedicata acestor anunturi ar injumatatii sau chiar elimina spamul de pe chat in care jucatorii isi promoveaza warp-urile de pe insulele lor. 

In concluzie, votul meu este :pro:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

As vrea sa spun ca propunerea ta ar fi chiar foarte buna. O zona dedicata acestor anunturi ar fi perfecta pentru a elimina spam-ul din chat cu "Veniti la /is warp <nume> ; avem x , y etc." 

:pro:

Skynudel.

User
    Player
    Salut!
    Asa cum ti-am spus si pe sectiune, propunerea ta este interesanta. Imi place ideea si contextul folosirii, iar de asemenea, ar elimina din spamul de pe chat. In plus, jucatorii nu vor mai putea face trap la /is warp , deoarece se vede clar promisiunea facuta in BillBoard. Succes!
    :pro:

Pk2k20

User
    Player
    Saluut Winter .Din punctul meu de vedere propunerea ar avea succes deoarece ar elimina spamm eri si playerii care promoveaza is warp u lor , aducand la un chat mai linistit si oferind jucatorilor mai sfiosi sansa de a fi observati.De la mine ai :pro: .Mult noroc

babycms❤

User
    Player
    :pro: pentru ca multi playeri spameaza pe chat cu is warp

Anastasia__

User
    Player
    Salut!

As vrea sa spun ca propunerea ta ar fi chiar foarte buna. O zona dedicata acestor anunturi ar fi perfecta pentru a elimina spam-ul din chat cu "Veniti la /is warp <nume> ; avem x , y etc." 
     De la mine ai :pro:

Neltro

User
    Player
    Salut WiNtTeR,

consider că propunerea ta este chiar foarte buna deoarece ar scapă chat ul de încă o metoda de spam . Cred ca dacă ar exista o astfel de zona pentru anunțuri ar fi mult mai ușor de a te orienta in toate aceste warp uri.

De la mine ai :pro: .

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Nu-i rea ideea.

Status
    Not open for further replies.