• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie Skyblock Air

Status
    Not open for further replies.

L3qy

User
    Player
    * Nick-ul tău: L3qy

* Propunere: Playerii sa poata sa dea spectate la duele

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Playerii de pe sectiune ar putea avea un entertaining intre 2 playeri buni la pvp. 

Playerii ar putea sa ajute staff ul prin detectarea mai usoara unui potential hacker

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Hackerii ar putea fi detectati mult mai usor daca se uita mai multi jucatori la acel duel si o sa poata sa isi dea cu parerea.

* Subserver: Skyblock Air

* Alte precizări:  Nimic.

Seara faina ❤️

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    :pro: As vrea sa ma uit cum joaca prietenii mei duele.

AMX

User
    Player
    :pro: As vrea sa ma uit cum pierd prietenii mei duele

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare una buna. Cum ai spus și tu, staff-ului i-ar fi mai ușor sa verifice jucătorii suspectați de hack, iar dacă vii cu prietenii pe sectiune ati putea discuta despre greșelile făcute în timpul luptei si despre tactici pe care le puteți vedea puse în practica. 

Acestea fiind spuse, din partea mea ai un 

:pro: . 

Dietdrcriggs

User
    Player
    Imi place foarte mult propunerea ta, ba chiar, ar fi buna sa fie adaugata la nivel global! De la mine ai 

:pro:

IceEyes

User
    Player
    Apreciez că vrei să te implici în dezvoltarea serverului. În ciuda faptului că nu sunt o persoană care face pvp, propunerea ta mi se pare foarte bună. E clar că cei care folosesc hack vor fi sancționați mai ușor și, până la urmă e vorba de play-ul jucătorilor care sunt sigur că vor profita de acest aspect. Singura mea obiecție este că propunerea putea fi, și sper să fie, adăugată pe tot serverul. 

În concluzie, ai un :pro: de la mine. Bafta!

Pk2k20

User
    Player
    Salut,L3yq.Din punctul meu de vedere aceasta propunere ar fi una necesara si utila.De exemplu pe practice pvp pot da spectate pe players ,insa,as putea vedea foarte multe probleme ,de exemplu inventarul tau trebuie salvat,incat sa te pun ain mod spectate pentru a nu incurca playerii ce se dueleaza.De la mine ai :pro: ,cu o fica modificare.Daca un membru staff da duel sa nu poata primi spectate,deoarece staff u vede playerii si asta ar putea sa il incurce pre respectivul

Last edited by a moderator:

xGrubby

User
    Player
    Salut! Propunerea ta ar ajuta nu doar pe SkyBlock, ci si pe celelalte sectiuni care au duele. De la mine ai :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta imi place. Daca ar exista comanda /spectate, unii jucatori ar putea invata tehnici de pvp de la altii mult mai buni si, de asemenea, hackerii ar putea fi prinsi mai usor. Spre exemplu, este un hacker care face destule probleme pe sectiune si nu este vreun Staff online. Un jucator ar putea da spectate pe el, sa faca filmare si apoi sa o dea Staff ului de pe skyblock sau sa faca reclamatie pe forum.

PROXD

User
    Player
    Salutare.

Din punctul meu de vedere ar fii folositor ca sa poti da spectate pe un jucator cand e la duel. 

Alexic

User
    Player
    Salutare, va inteleg punctul de vedere tuturor dar in momentul de fata nu se poate adauga acest update, nu avem resursele necesare momentan.

Status
    Not open for further replies.