• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected sugestie skyblock spring

Status
    Not open for further replies.

1BeastSeby1

User
    Player
    * Nick-ul tău: SEBY_AlCaPoNe

* Propunere:   repair la unelte/armuri/etc 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar ajuta playeri noi sa isi poata repara uneltele

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :   toti ne dorim acest repair deoarece se strica armurile repede si nu avem ce face cu ele sparte

* Subserver: skyblock spring

* Alte precizări:  

Neltro

User
    Player
    Salut,

Nu consider că ar fi o idee bună, deoarece:

În trecut a mai existat repair pe server si dupa mine asta dezechilibra sectiunea din mai multe motive . In primul rand pe SkyBlock Spring exista mending ce face repair inutil . In al doilea rand va doriti asta doar pentru pvp si nu pentru playerii noi .

Acestea fiind spuse, votul meu este :contra: . Bafta!

Regards,
    Neltro.

Last edited by a moderator:

Pelo

User
    Player
    Neltro o întrebare tu ai 10 mending sa pui pe toate itml? Nu toți au mending vere

WiNtTeR

User
    Player
    Salut

In trecut, la astfel de propuneri votam cu contra, dar mi am schimbat parerea. Cum ai zis si tu, aceasta propunere ajuta mult sectiunea. Votul meu va fi unul pozitiv!
    :pro:

Flix

User
    Player
    Buna!

Daca s-ar readauga repair ul ar trebui sa fie foarte scump pentru a nu putea rapara toate itemele cu 10k, sunt de parere ca repair-ul ar strica SkyBlock ul deoarece ar trebui ca toti playerii sa aiba acces la repair, asa ar ajunge ca toti playerii sa aiba kit-uri destul de rare. Daca s-ar adauga pretul corect ar fi 300k / hand si 700k / inventar pentru a fi ceva mai exclusivist pentru ca este foarte op in acelasi timp. Acum 2 sau 3 saptamani a existat repair pe sectiune si din cate stim toti s-a scos, probabil dintr-un motiv bine intemeiat. Tinand cont ca playerii vor ieftin si bun votul meu este :contra:

xTheGamerPro

User
    Player
    • Salut as vrea sa zic ca Repair ajuta destul de mult membrii, desigur ca as fi deacord sa fie adaugat insa sa fie un pic mai scump ca  primul repair sa fie undeva de la 200k in sus. Neltro vreau sa spun ca ai dreptate insa ai mentionat de Mending, si vreau sa-ti zic ca Mending-ul nu poti pune pe orice item de exemplu la kit-uri: Hero,Ultra,Legend,Warrior etc.  ceea ce e destul de greu pentru Donatorii cu aceste grade. votul meu este :pro:

Pelo

User
    Player
    Salut, eu îmi voi zice părerea, alexic îți bați joc de noi îs itm mai scumpe de 2,2m cât e repairul actual dar în loc sa dai 2m dc nu dai 30k pe o carte cu mending? :pro: dar sa fie 30k

Alexic

User
    Player
    Repair a fost implementat in functie de valoare celor mai scumpe iteme de pe server. 
    Multumim pentru propunere 
    T/C

Status
    Not open for further replies.