• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected sugestie skyblock spring

Status
    Not open for further replies.

1BeastSeby1

User
    Player
    * Nick-ul tău: Seby_BossDeBoss

* Propunere: mdeci... incep prin a spune ca pe aceasta sectiune sunt foarte multi jucatori cu gradul de *Vip* si sunt multi cu grad de legend propunerea mea ar fi sa se adauge kit vip asa ar ajuta mai mult sectiunea cu kit si cei cu vip+ vor juca mai mult diferenta dintre legend si vip e ca vip are acces la ban multi jucatori cu gradul de vip+ isi doresc mult kit vip

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : nu ar influenta/din contra i ar ajuta

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar juca mai mult cei cu vip+ eu cunosc multe persoane care stau mult la pvp si nu prea au seturi ...  ar ajuta cu mult aceasta sectiune

* Subserver: skyblock spring

* Alte precizări:  nu mai am 

! multumesc de intelegere !

AndreeaTL

User
    Player
    Buna. 
    Mie nu mi se pare o idee tocmai buna si nu vad cu ce ar ajuta foarte mult aceasta sectiune. 
      :contra:

xVllad

User
    Player
    Salut! Chiar cred ca ar fi o idee buna, deoarece acest lucru ar face ca mai multi jucatori sa-si achizitioneze gradul si le-ar da un mic boost jucatorilor.

De la mine ai :pro:

Flix

User
    Player
    Salut!

Deja sunt destule kit-uri pe sectiune, nu vad un motiv pentru care s-ar adauga si alte kit-uri.  :contra:

Anastasia__

User
    Player
    Hei ! Consider ca deja kitul  legend este destul de op si ca nu este necesar si kit ul vip. De la mine din pacate ai :contra:

PROXD

User
    Player
    Salutare, Seby.

Din punctul meu de vedere, kitul Hero,Ultra si Legend sunt destule, nu cred ca ar mai fii nevoie de kit VIP. 

Neltro

User
    Player
    Salut, 

Nu mi se pare o idee buna din mai multe mitive. In primul rand exista o multime de iteme bune si in kit urile hero, ultra, legend si cred ca inca un kit vip ar fi nefolositor. In al doilea rand nu mi se pare ca un kit suplimentar ar ajuta într-un mod semnificativ playerii.

Acestea fiind spuse votul meu este :contra:  .

Last edited by a moderator:

ToneTer

User
    Player
    Salut!

Nu mi se pare o idee chiar atat de buna, deoarece sunt destule kituri si nu ar fi chiar asa de folositor.

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut Seby_BossDeBoss!

Stiu ca propunerea ta ar fi apreciata de cei cu gradul de vip, dar eu personal consider ca sunt destule chituri mai ales kit-ul legend este destul de op!

Din pacate de la mine ai un :contra:

Alexic

User
    Player
    :respins:

Status
    Not open for further replies.