• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

Shadow101

User
    Player
    * Nick-ul tău:Shadow101

* Propunere: Sa se adauge o protectie de animale/villageri etc(ati inteles voi)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar fii mai usor iar  protectia ar impedica griefferi,sa nu se mai poata omora animale sau villageri etc in aceasta protectie,ar ajuta foarte mult acest lucru 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Cum am precizat si mai sus,ar impiedica griefferi si jocul ar fii mai ok fara a te mai lua la cearta pe chat cu ceilalti playeri pentru o treaba din asta

* Subserver:Survival Classic

* Alte precizări:  As ruga in caz de as primi contra sa va exprimati parerea deoarece ar fii o idee proasta,mie una mi se pare o idee foarte buna si folositoare

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    :pro:    E o idee buna si eficienta.. In loc sa fii obligat sa creezi nush cate straturi de glass si de materiale in jurul animalelor/villagerilor, sa ii bag idirect intre fence-uri sau alte chestii stiti ce zic. Eu zic ca propunerea asta n are dc sa primeasca contra...

Salut!

Ideea ta este una buna deoarece mi s-a intamplat sa imi moara unele entitati de pe protectia mea , si nu imi place acest lucru . De la mine ai :pro: . Bafta!

Ales123

User
    Player
    Buna! 

Mi se pare o idee buna,deoarece cred ca cu totii ne-am confruntat pana acum cu aceasta problema,care ne pune piedica la planurile noastre,mai ales cand e vorba de villegeri si este enervanta cand te trezesti a 2-a zii cu toate animalele/villageri morti :pro:  

Last edited by a moderator:

Adelyynoo

User
    Player
    Buna , parerea mea este ca ar fi foarte util sa fie bagata o astfel de protectie , intrucat nu ar mai muri anumite entitati, asfel ar duce la buna desfasurarea a game ului de pe respectiva sectiune, de la mine ai :pro:  

_ImEdward

User
    Player
    Salut!
    O astfel de protectie ar fi eficienta, deoarece foarte multi jucatori intampina aceasta problema-disparitia entitatilor.
    Prin urmare, votul meu este :pro: .

KiingBionicL

User
    Player
    Salut Shadow

Foarte buna propunerea ta, am vazut ca se plang multi playeri de pe sectiunea "survival classic" ca unii  le omoare animalele.

Ar fii foarte buna "anti-kill entities"

de la mine ai              :pro:

EduardINFIN

User
    Player
    Salut! 
    Cred ca ar fi eficienta o astfel de protectie asa ca de la mine ai  :pro:  . Succes!

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Aceasta idee ar fi folositoare+ar oprii jucatori din a iti omora animalele/viligeri.

:pro:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,ar fi o idee buna deoarece astfel s-ar evita moartea multor animale si nu s-ar mai supara jucatorii din cauza grieffurilor.In concluzie,votul meu este :pro:

Tedduard

User
    Player
    Pana la urma este survival.

Iti poti proteja singur animalele, inteleg ca doresti ceva in plus dar cu putina atentie nu iti omoara nimeni animalele.

:tc:  

Status
    Not open for further replies.